Sterren op TV
Married at First Sight deelnemers

Married at First Sight deelnemers

Married at First Sight heeft zijn roots niet in Nederland liggen. Het televisieprogramma werd voor het eerst uitgezonden in Denemarken met de naam Gift Ved Første Blik. Later waaide het programma ook over naar andere landen. Zo is men ook in Australië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en dus in Nederland aan de slag gegaan met het televisieprogramma.

De perfecte match

In Married at First Sight gaan onderzoekers op zoek naar de perfecte match. Tussen alle kandidaten die meedoen tijdens de selectiedag zoeken ze de geschikte partner. Als die eenmaal gevonden is, dan mogen de kandidaten een trouwjurk uitzoeken. De eerste ontmoeting met de aanbidder vindt vervolgens pas plaats op de dag van het huwelijk. Na een aantal weken samen moeten ze vervolgens bepalen of ze getrouwd willen blijven of toch liever willen scheiden.

Married at First Sight deelnemers

In Married at First Sight 2017 in Nederland gingen de makers voor een unieke prestatie. Naast dat ze drie mannen en drie vrouwen aan elkaar hadden gekoppeld, gingen ze ook voor het eerst aan de slag met een homostel. Simon en Anthony vormden daarvoor een match, maar zij bleven uiteindelijk niet samen. Ook Richelle en Jeroen en Renate en Johan bleven niet samen. Ellen en Paul kwamen niet eens toe tot het zeggen van ‘ja’, nadat Paul vroegtijdig had afgehaakt. Chantal en Nikolai zijn wel nog steeds samen.

Match
Chantal Nikolai
Simon Anthony
Ellen Paul
Renate Johan
Richelle Jeroen