Sterren op TV
Richelle Jeroen Married at first sight

Richelle en Jeroen in Married at First Sight

Richelle en Jeroen krijgen een kans in Married at First Sight. Nadat Paul plots had besloten het huwelijk met Ellen op te blazen, zijn de wetenschappers opnieuw aan de slag gegaan om een perfecte match te creëren. Uiteindelijk kwam men terecht op Richelle en Jeroen. Eerstgenoemde had zich al een tijdje geleden ingeschreven, terwijl laatstgenoemde zich pas had ingeschreven toen de selectieprocedure al geweest was. Desondanks werden de wetenschappers razend enthousiast toen ze beide personen naast elkaar legden.

Richelle in Married at First Sight

Richelle is 24 jaar oud en werkzaam in een meubelzaak. Ze heeft al eens twee jaar samengewoond, maar de relatie liep onverwacht stuk. Haar wereld stortte in, maar inmiddels heeft Richelle zichzelf weer bij elkaar geraapt. “Op dit moment woon ik weer bij mijn ouders. Ik heb wel samengewoond alleen op een gegeven moment houdt het op en niet genoeg kunnen sparen voor een eigen plekje. Dus ja, dan kom je weer terug bij het oude nest”, vertelde Richelle. Gelukkig staat haar familie voor haar klaar. Toch zal deze deelneemster aan Married at First Sight wel tijd nodig hebben om weer vertrouwen op te bouwen.

“Ik ben wel heel erg teleurgesteld in mannen eigenlijk en dat heel veel dingen voor me verborgen werden gehouden, dat ik achter dingen kwam dat je dacht: dat willen we echt niet. Daar kan ik ook echt niet mee leven en dan houdt het op”, vertelde Richelle. “Ik heb niet zoveel meer vertrouwen meer in mezelf, dus zodoende dat ik zoiets had van: laat de wetenschap het dan maar eens proberen. Kijken of zij het misschien beter doen of met andere dingen komen, waardoor mijn ogen ook verder geopend worden. Ik heb echt totaal geen beeld of een idee bij wat nou precies bij mij zou passen. Dus ik sta heel open daarin. Of hij nou lang is of wat steviger is, dat maakt mij niet zoveel uit. Als hij maar heel erg leuk en lief is, dat vind ik het belangrijkste.”

Jeroen in Married at First Sight

Richelle is gekoppeld aan Jeroen in Married at First Sight. Jeroen is een 25-jarige militair en is recent gepromoveerd tot majoor. Vroeger wilde hij politie agent worden, maar inmiddels wordt hij klaargestoomd voor een nieuwe buitenlandse missie. “Ik vind het een fantastisch leven. Een beetje onregelmatigheid. Elke dag is anders, dat spreekt mij heel erg aan. Dus ik ben hartstikke blij dat ik hier kan en mag werken”, vertelde Jeroen, die aan aandacht van vrouwen geen gebrek heeft. Nu is hij echter op zoek naar vastigheid.

“Ik zoek echt wel een relatie. Het is tegenwoordig allemaal via social media voor één keer of wat dan ook. Ik heb zoiets van als ik me voor dit programma opgeef, degene die zich ook opgeeft, die is ook echt op zoek naar iemand. Dat is ook echt wat ik zoek.” Een perfect beeld heeft Jeroen overigens niet in zijn hoofd. “Als de klik er maar is, dat is vaak het belangrijkste.” Uiteindelijk sloeg de vonk tussen de twee tijdens de huwelijksreis niet over. Vooral voor Jeroen was Richelle niet wat hij zocht. Ze besloten dan ook om weer te scheiden.