Sterren op TV
Ellen Paul Married at First Sight

Ellen en Paul in Married at First Sight

Ellen en Paul proberen het in Married at First Sight. Het duo wil proberen of de wetenschap er beter in slaagt om een perfecte match voor ze te vinden dan zij zelf en dat proberen ze dan ook in het programma. In Married at First Sight zal het tweetal met elkaar gaan trouwen, zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. Mede omdat ze allebei veel hebben meegemaakt en precies weten wat ze willen, is er vertrouwen in een goede afloop. Totdat de twijfels bij Paul flink toeslaan.

Inhoudsopgave

Wie is Ellen in Married at First Sight?

Ellen is 46 jaar oud en is in het dagelijks leven werkzaam als directiesecretaresse. Ze heeft in haar leven al eens twee jaar samengewoond, maar stand hield de relatie toentertijd niet. Ze twijfelde lang of ze echt mee moest doen aan het programma, maar mede door een vriendin gebeurde het toch.

Het klinkt enorm cliché, maar naarmate je ouder wordt, word het ook best wel steeds lastiger. Het is niet meer zo dat ik elk weekend in de kroeg hang. Ik zeg altijd gekscherend tegen een andere vriendin van me: Bij de Albert Heijn zie ik ze niet, DHL bezorgt ze niet thuis. Het wordt best wel steeds lastiger”, vertelde Ellen. Mogelijk dat het met haar deelname aan Married at First Sight wel gaat lukken.

Wie is Paul in Married at First Sight?

Paul is in het dagelijks leven werkzaam voor zijn eigen bedrijf. De 49-jarige Paul is eigenaar van zijn eigen schoonmaakbedrijf. Paul is liefst zestien jaar getrouwd geweest, maar inmiddels is hij alweer zeven jaar single. Hij is de trotse vader van een zoon en hoopt dat Married at First Sight hem nu ook weer nieuwe liefde in zijn leven kan brengen.

“Ik denk dat de wetenschap echt wel slimmer is dan ik zelf. Ik heb heel veel fouten gemaakt al in mijn leven in de zin dat je iemand leuk vindt, maar dat die toch niet bij je past. Dan ga je alleen maar op uiterlijk af. Dus misschien is een combinatie van uiterlijk en wetenschappelijke testen om de juiste match te vinden wel perfect.”

Huwelijk Ellen en Paul gaat niet door

Alhoewel beide kandidaten lange tijd vol vertrouwen het experiment tegemoet gingen, besloot Paul uiteindelijk toch af te haken. Hij was al druk bezig geweest met het uitzoeken van een pak en een ring op het moment dat de twijfels flink toesloegen. Paul besloot zich dan ook terug te trekken uit het experiment en zijn perfecte match nooit te ontmoeten. Een grote teleurstelling voor Ellen.