Sterren op TV
Gaby Blaaser in GTST

Gaby Blaaser, de nieuwste babe van GTST

Daar was Gaby Blaaser op 26 november opeens. In Meerdijk. De prachtige blonde dame maakte haar debuut als Sacha Kramer in de bekendste soap van Nederland: Goeden Tijden Slechte Tijden. De 30-jarige Amsterdamse speelde al in diverse films en series. Voordat Gaby de harten van de dagelijks 1,5 miljoen kijkende GTST-fans stal was ze al behoorlijk actief. De carrière van Gaby Blaaser begon in 2006, toen ze voor het eerst in een Nederlandse televisiesoap te zien was. In 2016 zien we Gaby bovendien in Expeditie Robinson.

In Onderweg Naar Morgen vertolkte ze de rol van prostituee Manon. Met name bij het jongere publiek werd ze een jaar later echt bekend. Gaby kreeg de rol van Jolé van Haagendoorn in de succesvolle kinderserie SpangaS. In 2010 maakte ze tot verdriet van velen bekend dat ze de serie zou verlaten, maar er was ook goed nieuws. Gaby zou met haar mooie koppie niet van de beeldbuis verdwijnen.

Inhoudsopgave

Gaby Blaaser – Sacha Kramer in GTST

Ze wilde juist nieuwe dingen gaan doen, zoals presenteren (wat ze ook even deed voor het programma Dance Code op RTL 5) en acteren in films. Uiteindelijk is ze dus vier jaar later in Goede Tijden Slechte Tijden terecht gekomen, maar in de tussentijd heeft Gaby Blaaser zeker niet stil gezeten. De kleindochter van Jan Blaaser, bekend van ‘Zeg ‘ns Aaa’, was met haar prettige verschijning natuurlijk ook interessant voor het betere modellenwerk. Zo sierde Gaby Blaaser de cover van For Him Magazine (foto’s zie je hieronder!) en daarnaast bleek ze ook nog eens schaatstalent te hebben! In sexy jurkjes nam ze in 2013 deel aan het SBS6-programma Sterren Dansen Op Het IJs en behaalde met haar danspartner Benoit Richaud de vierde plaats.

Gaby Blaaser speelde overigens een grote rol in de zomercliffhanger van GTST in 2016. Er ontstonden zelfs geruchten over het mogelijk verlaten van de serie door de populaire actrice. Het was namelijk de grote vraag of haar personage Sacha Kramer de cliffhanger wel zou overleven. Sacha had zich in een verdrietige bui teruggetrokken in een caravan, tijdens de bruiloft van Nina en Bing. Tijdens een wilde rit schoot de caravan van de trekhaak en kwam even later tot ontploffing. Omdat Sacha nog in de caravan zat stond het internet bol van de geruchten over het vertrek van Gaby Blaaser uit GTST, omdat ze mogelijk dood is.

Gaby Blaaser in Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is er in geslaagd om Gaby Blaaser te strikken voor het zeventiende seizoen. Met zestien andere kandidaten gaat Gaby op een eiland strijden om een geldbedrag en natuurlijk eeuwige roem. “Expeditie Robinson was een droom voor mij, ik heb altijd al gezegd: dát wil ik doen, maar als je dan gebeld wordt is het toch even anders. Je gaat toch beseffen dat je naar een onbewoond eiland gaat met allemaal beesten en mensen die ik waarschijnlijk niet ken en die je niet kunt vertrouwen, want je zit in het spel. Daar moet je dan even over nadenken, maar dat was heel kort hoor”, vertelde Gaby Blaaser over haar deelname aan Expeditie Robinson tegenover RTL Boulevard.

Gaby Blaaser presenteerde Camping Life

Ook haar ambitie om als presentatrice aan de slag te gaan is niet verdwenen en dat heeft er voor gezorgd dat ze straks niet alleen in Goede Tijden Slechte Tijden te zien is op RTL. Gaby Blaazer presenteerde Camping Life namelijk vanaf 2015. Blaaser vervingin het RTL-programma Yvonne Coldeweijer. In 2016 was Camping Life echter voor het laatst te zien. De stekker werd uit het populaire programma getrokken..

Ook delen we graag nog een grappig weetje over Gaby Blaaser. Blaaser had in het verleden enkele jaren een relatie met Jim Bakkum, bekend geworden via Idols. Op dit moment heeft Gaby Blaaser een relatie met Quintino. De bekende dj was al eerder de vriend van Gaby. Later kreeg ze verkering met Nick Baas, maar kort nadat ze een punt achter die relatie hadden gezet keerde ze terug bij Quintino.

Volg Gaby Blaaser op Instagram en Twitter!