Sterren op TV
Chantal Nikolai Married at First Sight

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Chantal en Nikolai perfecte match in Married at First Sight

Chantal en Nikolai doen mee aan Married at First Sight. Het is hun allebei nog niet gelukt om de perfecte match te vinden buiten het programma en dus besloten ze mee te doen aan Married at First Sight. Mede door hun familie en vrienden werden ze aangespoord om de stap te zetten. Na uitgebreid onderzoek werden Nikolai en Chantal aan elkaar gekoppeld als perfecte match.

Wie is Chantal uit Married at First Sight?

Chantal van de Liefvoort is 28 jaar oud en vindt het inmiddels weleens tijd dat ze een lieve vriend vindt. Ze komt uit Brabant, volgt een opleiding tot ouderenverzorgster, is in haar vrije tijd erg vaak in de manege te vinden en heeft tot op heden negen maanden samengewoond, maar dat liep toch stuk.

In Married at First Sight gaat ze het nu alsnog proberen. Eisen heeft ze niet echt. “Ik heb niet echt een type. Als ik zie waar ik al op gevallen ben, dan is dat niet te rijmen met elkaar. Er zijn echt hele verschillende types geweest”, vertelde Chantal.

Wie is Nikolai uit Married at First Sight?

Nikolai Klijnoot heeft een uniek verhaal. Hij is met zijn 28 jaar nog erg jong, maar heeft al veel meegemaakt. Drie jaar geleden raakte hij betrokken bij een motorongeluk en sindsdien functioneert zijn linkerhand niet meer. Volgens familie is de arbeidsongeschikte Nikolai echter alleen maar sterker uit die periode gekomen. Het ongeluk heeft er wel voor gezorgd dat dit deel van een tweeling nog altijd bij zijn moeder in Alphen aan den Rijn woont.

“Mijn leven is, ik denk, heel goed verlopen. Tuurlijk iedereen heeft zijn ups en zijn downs en het ongeluk heeft zeker wel erin gehakt, daar heb ik echt voor moeten vechten. Wat ik over mezelf geleerd heb, is dat ik meer kan dan ik denk. Je bent meer dan een linkerarm zeggen wij altijd maar.”, aldus de zeer positieve Nikolai, die uiteindelijk als meest aantrekkelijke man uit de test kwam. Tijdens de huwelijksreis sloeg de vonk tussen Chantal en Nikolai volledig over. Ze zijn nog altijd getrouwd.

Chantal van de Liefvoort is te volgen via Instagram en ook Nikolai Klijnoot is te volgen via Instagram.