Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 februari 2017

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Simon en Anthony vormen match in Married at First Sight

Simon en Anthony doen mee aan Married at First Sight. Ze zijn klaar met hun leven als vrijgezel en hopen in Married at First Sight alsnog de liefde van hun leven te treffen. De wetenschap denkt de perfecte match voor ze gevonden te hebben. Ze zijn op elkaar aangewezen en pas tijdens de bruiloft zullen ze elkaar ontmoeten. “Zij pasten eigenlijk het allerbeste bij elkaar op heel veel verschillende gebieden”, vertelde seksuologe Ingebord Timmerman. De familie van beide heren staat echter niet achter het experiment. Het is afwachten of dat problemen op gaat leveren.

Wie is Simon in Married at First Sight?

Simon is 35 jaar oud en woonachtig in Utrecht. Hij is in het dagelijks leven werkzaam als medewerker communicatie en heeft al meerdere relaties gehad in zijn leven. Nu wordt het voor Simon, die zich ook bezighoudt met het organiseren van evenementen en met vrijwilligerswerk, tijd om zich te binden.

“Ik heb iemand nodig die me een beetje kan afremmen zo af en toe en die wel even tegen me zegt: Van doe eens even lekker normaal of houd eens even op. Anders tetter ik maar door, zeg maar. Mijn ouders vinden het wel echt spannend, mijn moeder vooral. Die is nog niet mega enthousiast. Ze is bang dat ik misschien negatieve reacties krijg of toch teleurgesteld ga raken”, vertelde Simon.

Veel eisen heeft hij niet voor zijn toekomstige partner. “Ik heb niet een specifiek droombeeld qua uiterlijk, los van het feit dat ik het altijd wel leuk vind als iemand langer is dan ik ben.” Volgens zus Maaike moet de toekomstige vriend van Simon vooral niet te soft zijn, maar wel lief.

Wie is Anthony in Married at First Sight?

Anthony zit door zijn vrienden in Married at First Sight. In het dagelijks leven kun je de 39-jarige Anthony maar zo treffen in ICI Paris XL. Hij is tenslotte één van hun medewerkers. Net als Simon heeft ook Anthony al meerdere relaties gehad, maar nu wordt het ook eens tijd voor een vaste relatie en dan het liefst met een betrouwbare man.

De in Frankrijk geboren Anthony weet wat hij zoekt. “Een normale man, die lief is. Dat vind ik echt heel belangrijk. Lief en trouw”, gaf hij te kennen. Met een man in zijn leven zal Anthony ook wat minder eenzaam worden. Zijn familie woont tenslotte verspreid over Europa. Op huwelijksreis hebben we gezien dat de vonk tussen Simon en Anthony niet oversloeg. Inmiddels zijn ze dan ook alweer gescheiden.