Sterren op TV
Vincent Heel Holland Bakt

Vincent in Heel Holland Bakt als jonge kandidaat

Vincent doet mee aan Heel Holland Bakt 2018. Met zijn 25 jaar is hij één van de jongste kandidaten in de witte tent, maar dat zegt weinig bij HHB. In 2017 wist Hans namelijk als jongste deelnemer Heel Holland Bakt zelfs te winnen. Nu wil Vincent hem graag achterna.

Vincent in HHB

De student economie woont en leert in Rotterdam, maar eigenlijk is hij een Fries. De trip naar het Zuiden heeft hij goed verteerd, heeft een vriendin en woont met twee huisgenoten in een studentenhuis. Dat is natuurlijk niet de meest ideale omgeving om iedere dag uitgebreid te gaan bakken.

Want aan een ruime oven ontbreekt het al. Vincent zit echter niet alleen in Rijnmond. Zijn zus woont vlakbij en daar kan hij zij ei volledig kwijt.

Bakken in de keuken van zijn zus

Toch klagen zijn huisgenoot steen en been, want ze zien maar weinig van de taarten van Vincent in het studentenhuis verschijnen. De komende periode tijdens de opnames van Heel Holland Bakt kan dat wel eens veranderen. Vincent zal de opdrachten tenslotte uitgebreid moeten voorbereiden, met heel wat baksels.

Dat vindt zijn zus prima, mits hij natuurlijk wel de keuken weer helemaal opruimt. “Of ik kan beter op vakantie gaan”, grapt ze al in het introductiefilmpje van Heel Holland Bakt.