Sterren op TV
Hanneke Borkent Heel Holland Bakt 2018

Hanneke Borkent in Heel Holland Bakt

Hanneke Borkent is te zien in Heel Holland Bakt. Hanneke is 35 jaar oud en is graag aan het bakken. Daarnaast heeft ze echter nog een grote passie: sporten. Niet zo zeer om haar eigen baksels er weer af te trainen, want die laat ze het liefst proeven door anderen.

Hanneke Borkent in Heel Holland Bakt

Hanneke Borkent is bekend uit Heel Holland Bakt. De 35-jarige wijkverzorgende is dol op bakken. Zo dol op bakken dat ze vaak in de keuken staat om weer iets nieuws te maken. Toch wil Hanneke al deze baksels niet allemaal zelf hoeven op te eten en ze vraagt haar zus dan ook vaak om langs te komen om als proefkonijn te fungeren. Net als kandidaat Elly is Hanneke woonachtig in Twente. Hanneke is getrouwd met Gerben.

Hanneke Borkent vindt HHB spannend

Hanneke Borkent is helemaal klaar voor haar deelname aan HHB, maar is toch wel wat nerveus. “Nou, ik vind het allemaal een beetje spannend. Maar ik heb er wel zin in. Ik vind het een beetje eng. Echt doodeng”, aldus Hanneke. Naast bakken is ze ook graag aan het sporten en is ze regelmatig te vinden op de nodige festivals. In Heel Holland Bakt gaan we zien of dit sportieve type ook de juryleden van Heel Holland Bakt kan overtuigen van haar bakkwaliteiten.

Hanneke Borkent is te volgen via Instagram.