Sterren op TV
Kim Biemholt Heel Holland Bakt 2018

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 december 2018

Laatst Geüpdatet: 29 december 2022

Kim Biemholt in Heel Holland Bakt

Kim Biemholt is te zien in Heel Holland Bakt. Deze 29-jarige jongedame is dolgraag aan het bakken. Alhoewel ze ook nog andere hobby’s heeft, is het voor haar duidelijk dat ze het liefst in de keuken staat om weer een nieuw baksel te produceren.

Kim Biemholt in Heel Holland Bakt

Kim Biemholt is één van de kandidaten aan Heel Holland Bakt 2018. In het dagelijks leven is ze werkzaam als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, maar daarbuiten heeft ze ook nog genoeg vrije tijd over. Die vrije tijd gebruikt ze graag om in de tuin van haar nieuwe huis bezig te zijn en natuurlijk om haar andere grote hobby uit te oefenen: bakken.

Die liefde voor het bakken begon toen ze zo’n zestien jaar was. “Het begon simpel, met pakjes en zakjes. Dat werd me niet meteen in dank afgenomen, de keuken veranderde altijd in een chaos als ik aan het werk was”, vertelde ze al aan een plaatselijke krant. Pas toen ze op zichzelf ging wonen, werd de hobby serieus uitgebreid.

Kim Biemholt houdt van bakken

Kim Biemholt hoeft al een tijdje niet alleen meer voor zichzelf te bakken. Martijn is haar vriend en de twee wonen inmiddels samen. Hij proeft graag de nieuwe creaties van Kim. Mocht Kim ver komen in Heel Holland Bakt, dan zou het maar zo kunnen zijn dat ze haar baan als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener vaarwel moet zeggen. Dat ziet ze nog niet echt zitten. “Ik wil nog geen afstand doen van mijn huidige baan, maar ik zou mijn bakhobby wel meer willen uitbreiden. Zo wil ik meer bestellingen aannemen en actiever aan het werk gaan met mijn website.”

“Mijn droom is om ooit een eigen café te openen, waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op die manier kan ik mijn bakhobby combineren met het werk als pedagodisch medewerker”, aldus Kim. Deze kandidaat uit HHB is overigens wel een echte perfectionist en dat gaan we dan ook zeker terug zien in haar werk.

De bakavonturen van Kim Biemholt zijn te volgen via Instagram.