Sterren op TV

Nadine Stalman vriendin van Ruben Annink

Nadine Stalman is de vriendin van Ruben Annink, ook wel bekend als Ruben Moolhuizen, een Nederlandse singer-songwriter. Zij zijn nog niet heel erg lang bij elkaar, maar wel al stapelverliefd. Ruben Annink doet in 2019 mee aan de Beste Zangers.

Nadine Stalman vriendin Ruben Annink

Nadine Stalman is geboren en getogen in Alkmaar, waar ze ook nog steeds woont. Ze dook in de boeken op het Luzac in haar eigen stad, en sloot later op de Academie van Vogue aan voor de opleiding allround styling. Tegenwoordig volgt de knappe brunette haar lessen op het Tio in Amsterdam.

Naast studeren werkt Nadine ook al een tijdje. Na periodes bij Vero Moda (shop assistant), Restaurant De Koning en Triple (administratief assistent) verdient ze nu brood als stylist bij Scotch & Soda en sinds maart 2018 bij Floating-Amsterdam, als host. De zomer van 2019 bracht Nadine door op party-eiland Ibiza; helaas zonder haar vriend Ruben Annink.

Ruben Annink singer-songwriter

De carrière van Ruben Annink kreeg in 2012 een kick-start door zijn deelname aan The Voice Kids. Hij schopte het tot de battle-ronde. Drie jaar later dook de vriend van Nadine Stalman op in De Beste Singer-Songwriter, waarin hij het in de finale aflegde tegen Anna Rune.

In 2016 bracht Ruben samen met rapper Jonna Fraser en vlogster Monica Geuze de single Nu of Nooit uit. Verder schreef en zong hij de titelsong van Angry Bids: De Film en bracht hij een jaar later samen met rapper Keizer de single Shotjes uit. Later schreef Ruben ook nog de singles Rokjesdag en Tijdmachine (samen met Teske de Schepper) achter zijn naam.

Ruben Annink in Beste Zangers

Vanaf augustus 2019 is Ruben Annink te zien in Beste Zangers, waarin een groep muzikanten samen met Jan Smit naar Ibiza (de favoriete vakantiebestemming van Rubens vriendin Nadine Stalman, zo wil het toeval) reist om elkaars liederen ten gehore te brengen.

Hij doet dit aan de zijde van grote namen als Tim Akkerman en Samantha Steenwijk. Zijn grote liefde Nadine zal ongetwijfeld apetrots achter de buis zitten bij de optredens van haar Ruben!

© Instagram