Sterren op TV

Heeft Yvette Broch een vriendin?

Yvette Broch is nog vrijgezel. Ze is een Nederlands voormalig handbalster en kandidaat in Expeditie Robinson 2019. Eerder was ze op televisie al te zien in Holland’s Next Top Model, in 2008.

Yvette Broch heeft geen vriend

Yvette Broch is in 1990 geboren in het Zuid-Hollandse Monster. Ze begon haar handbalcarrière in 2006 en vertrok vier jaar later naar het buitenland: Yvette speelde achtereenvolgend voor BM Alcobendas (Spanje), Metz Handball (Frankrijk) en Györi ETO KC (Hongarije), tot ze in 2018, met 111 interlands voor Nederland achter haar naam, stopte als prof.

Yvette Broch in Holland’s Next Top Model

Voordat de beeldschone brunette de bal in de hand nam, timmerde ze nog aan haar carrière als model. Zo schopte ze het in 2008 als zeventienjarige tot de finale van Holland’s Next Top Model, waarin ze werd verslagen door Anana Marchildon.

Over haar deelname zei ze in 2015 in De Volkskrant: “Een vriendinnetje zei: Yve, geef je op. Ik had er nooit aan gedacht. Ik vond het leuk om te doen. Plotseling werd ik herkend op straat, al word je ook daarop getraind. Mensen zeiden: die modewereld is niks voor jou. Toch had ik het nooit willen missen.”

“Als model had ik een andere levensstijl, het paste meer bij mijn jeugd. De glamour van de modewereld is aantrekkelijk, het gaat om het uiterlijk. Toch was het ook topsport. Je zit alleen al twee uur bij de make-up, dan wordt het licht afgesteld. Soms stond je buiten in de kou twee uur te bibberen in een doorschijnend jurkje. Het was keihard werken, maar ik hield van de competitie.”

Toch ruilde Yvette Broch haar loopbaan als model in voor een avontuur in de top van de handbal. Maar voor een shoot in de Playboy zou ze best voor één keer terug willen keren voor de camera. “Ik sluit een fotoshoot in de Playboy niet uit, ik zou het een compliment vinden als ze me vragen. Bloot kan toch mooi zijn? Ook dan zou ik het beste van mezelf tonen.”

Yvette Broch kandidaat in Expeditie Robinson 2019

Tot dusver zagen we Yvette Broch nog niet terug in de Playboy, maar wel op de televisie. Ze behoort namelijk tot de deelnemers aan Expeditie Robinson 2019, het twintigste seizoen van de reality-serie al weer.

De kans dat de vrijgezel op het eiland een vriend gaat vinden is niet al te groot, maar met haar mentaliteit en fitheid zou ze natuurlijk wel een serieuze kanshebber voor de eindzege kunnen zijn!

Dit bericht bekijken op Instagram

???????? #2morepoints

Een bericht gedeeld door Yvette Broch (@yvette.broch) op

Dit bericht bekijken op Instagram

???? @juwelierzwinkels

Een bericht gedeeld door Yvette Broch (@yvette.broch) op

Dit bericht bekijken op Instagram

☀️ #wewillbeback #cefalú

Een bericht gedeeld door Yvette Broch (@yvette.broch) op