Sterren op TV

Maarten Boer vriend van Eva Cleven

Maarten Boer is de vriend van Eva Cleven, een Nederlandse dj, presentatrice en deelneemster aan Expeditie Robinson 2019. Ze is vooral bekend als het gezicht van Het Klokhuis, waar ze sinds 2016 de presentatrice is.

Maarten Boer vriend Eva Cleven

Maarten Boer is geboren in Groningen, maar woont tegenwoordig in hoofdstad Amsterdam. Tussendoor vertoefde de vriend van Eva Cleven ook nog in Utrecht, waar hij Medisch Technische Informatica én New Media, Remediation en Digital Culture heeft gestudeerd op de universiteit.

Inmiddels is Maarten de trotse oprichter en creatief directeur van Buutvrij, een marketingcommunicatiebureau in Amsterdam. Als Maarten niet aan het werk is, gaat hij graag op reis. Zo bezocht de Groninger al onder andere het schitterende Sri Lanka.

Eva Cleven dj en presentatrice Klokhuis

Eva Cleven zag voor het eerst het levenslicht in Beer Sheva, in Israël. Ze doorliep de dansacademie en studeerde muziekwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. In oktober 2016 begon de vriendin van Maarten Boer als presentatrice van Het Klokhuis.

Verder zagen we Eva Cleven in 2018 uitblinken in It Takes 2, waarin ze tweede werd, en deed ze mee aan het detectivespel Kroongetuige. Dat verliep helaas wat minder goed: Eva moest als eerste kandidaat al weer naar huis.

Eva Cleven deelneemster Expeditie Robinson 2019

Eva Cleven behoort tot de deelnemers van Expeditie Robinson 2019, voor al weer het twintigste seizoen van de razend populaire reality-serie. Ze moest dus even zien te overleven zonder vriend Maarten Boer aan haar zijde.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Maarten Boer (@nietstemaarten) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat een avond mensen ???? drie keer een 10 voor deze cover van Homesick @dwightdissels [email protected] #ittakes2 #linkinbio

Een bericht gedeeld door Eva Cleven (@evacleven) op