Sterren op TV
Marleen Peeters Topchef Academy

Aafke, Ruud, Marleen, Arno, London en Kok-Hwa in Topchef Academy

Aafke Melgers, Ruud van Gerven, Marleen Peeters, Arno Bremer, London Loy en Kok-Hwa Lie zijn de deelnemers van Topchef Academy. Het zestal neemt het in de achtste en tevens laatste week van de eerste rondes van het programma tegen elkaar op. De topchef die de kandidaten in week acht de fijne kneepjes van het vak mee moet geven, is Arturo Dalhuisen.

Aafke Melgers in Topchef Academy

Aafke Melgers heeft een verslaving die haar weleens kan helpen in Topchef Academy. Deze 23-jarige jongedame uit de Achterhoek kijkt dolgraag naar programma’s van 24 Kitchen. Nu hoopt ze zelf ook de stap naar haar eigen kookprogramma te kunnen zetten, al zou je dat met haar achtergrond misschien niet direct verwachten.

Zo studeerde ze Communicatie en Technische Commerciele Textielkunde. In het dagelijks leven werkt Aafke als redacteur social media.

Aafke Melgers is te volgen via Facebook en Instagram.

Ruud van Gerven uit Topchef Academy

Ruud van Gerven wist eigenlijk van jongs af aan al wat hem gelukkig maakte: eten. Dat hij koos voor een koksopleiding en een studie tot docent consumptieve technieken is dan ook niet heel verrassend te noemen. Van die laatste studie heeft Ruud ook zijn werk gemaakt.

Hij heeft het vroeger weliswaar ook wel geprobeerd als kok, maar dat beschreef hij toch wel als ‘erg heftig’. Of hij erin slaagt om wel een andere droom uit te laten komen: Aan de slag te gaan met zijn eigen kookprogramma, gaan we zien in Topchef Academy.

Ruud van Gerven is te volgen via Facebook.

Marleen Peeters doet mee aan Topchef Academy

De twintigjarige Marleen Peeters doet ook een gooi naar haar eigen tv-programma. De studente Voedingstechnologie wil graag laten zien wat ze allemaal kan. Mede door haar vader heeft ze de liefde voor eten omarmd. Marleen heeft nu één grote droom: aan de slag gaan als tv-kok.

En als dat eenmaal bereikt is, dan wil ze ook graag aan de slag met advies geven bij product- of conceptontwikkeling. Of Marleen het in zich heeft om uiteindelijk als tv-kok aan de slag te gaan, is afwachten.

Marleen Peeters is te volgen via Instagram en Facebook.

Arno Bremer probeert het in Topchef Academy

Arno Bremer heeft van entertainen zijn beroep gemaakt en dat lijken we ook wel terug te gaan zien in Topchef Academy. De vijftienjarige Arno studeerde consumptieve technieken en werkte als cateringmanager, totdat hij dat inwisselde voor de entertainment-wereld. Met het presenteren lijkt het dan ook wel goed te zitten, nu het koken nog. Al heeft Arno ook daar vertrouwen in.

Arno Bremer is te volgen via Facebook.

London Loy in Topchef Academy

London Loy lijkt zo’n man die werkelijk alles kan. Hij fotografeert, is model, deed atletiek op hoog niveau en is ook nog eens chef-kok. Met het koken zit het dan ook wel goed bij London, al kan hij dat in Topchef Academy pas echt bewijzen. Met een koksopleiding op zijn CV en al meer dan twintig jaar ervaring, lijkt London zich in de keuken echter wel te redden. Of hij dat ook kan combineren met presenteren, is afwachten.

London Loy is te volgen via Instagram en Facebook.

Kok-Hwa Lie uit Topchef Academy

Dat Kok-Hwa Lie in Topchef Academy terecht is gekomen, is toch wel een beetje verrassend te noemen. In het dagelijks leven is hij werkzaam als acteur en ook als zanger en danser heeft hij zijn sporen verdiend. De in Amsterdam geboren Kok-Hwa, met Chinese roots, heeft koken inmiddels als zijn grote hobby. Of hij het koken en presenteren ook kan combineren om zijn eigen kookprogramma te kunnen krijgen, gaan we merken.

Kok-Hwa Lie is te volgen via Instagram en Facebook.