Sterren op TV
Yves Adam Zkt. Eva VIPS Inge de Bruijn

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 17 augustus 2023

Yves voor Inge de Bruijn naakt in Adam Zkt. Eva VIPS

Yves doet voor Inge de Bruijn naakt mee aan Adam Zkt. Eva VIPS. De in Haarlem woonachtige jongeman heeft de ware liefde nog niet gevonden en wil in het dateprogramma kijken of Inge iets voor hem is. Saillant details is echter wel dat zowel Yves als Inge de Bruijn elkaar naakt ontmoeten. Ze geven zich volledig bloot. In Adam Zkt. Eva VIPS zal hij ook moeten opboksen tegen een tweede man: Richard.

Wie is Yves?

Yves is dertig jaar oud en heeft al een flinke weg bewandeld in het leven. Hij is net weer zeven maanden in Nederland, nadat hij 4,5 jaar in Californië heeft gewoond. De jongeman uit Haarlem is werkzaam als lifecoach en was in het verleden militair. Yves heeft liefst zes jaar bij defensie gezeten en werd zelfs naar Afghanistan gestuurd.

Sinds kort is hij meer bezig met lifecoaching, waarin hij zelfs zijn eigen bedrijf is gestart. Yves houdt van sporten en reizen en is dan ook op zoek naar een reislustige en ondernemende vrouw. In Inge de Bruijn denkt Yves dat wel gevonden te hebben.

Yves in Adam Zkt. Eva VIPS

Dat Yves vandaag de dag meedoet aan Adam Zkt. Eva VIPS is toch wel een beetje verrassend te noemen. “Ik was vroeger best wel wat voller, ik werd ook gepest. Als ik dit combineer met de kans om de vrouw van mijn dromen tegen te komen. Dat zijn twee uitdagingen die ik aan wil gaan. Door mij bloot te geven in dat aspect kan ik wel wat meer content zijn met mezelf misschien”, vertelde Yves, die ook de tijd nam om over Inge te praten.

“Inge komt over als een heel natuurlijke vrouw. Zij heeft een heel natuurlijke uitstraling, dat vind ik erg belangrijk.” In Adam Zkt. Eva VIPS gaat het tweetal uitzoeken of er ook een basis is voor een relatie.