Sterren op TV
Rijk Hofman Tim MTV presentator

Auteur: Senna Reimink

Datum: 22 mei 2017

Laatst Geüpdatet: 22 mei 2017

Rijk Hofman is het broertje van Tim en presentator MTV

Rijk Hofman is het broertje van Tim Hofman en presentator van MTV. Met zijn twintig jaar is Rijk nog enorm jong, maar dat betekent niet dat hij stil heeft gezeten. Sinds kort is hij één van de gezichten van MTV en daarmee stapt hij toch wel een beetje in de voetsporen van zijn grote broer. Rijk is daarnaast ook nog een YouTube-gezicht en weet mensen te boeien met zijn Snapchats.

Wie is Rijk Hofman?

Rijk Hofman is een vrij nieuw gezicht op televisiegebied. Rijk is twintig jaar oud en het jongere broertje van Tim. Alhoewel we nog niet zo gek veel van Rijk gehoord hebben, heeft hij toch al wel het één en ander gedaan. Vooral op het internet is Rijk all over the place.

Hij heeft zijn eigen YouTube-kanaal en houdt mensen ook graag bezig met zijn eigen Snapchat Stories. Ook heeft Rijk als freelancer al de nodige klusjes gehad op televisiegebied, maar de uitdaging bij MTV is zijn eerste vaste klus.

Rijk Hofman is presentator van MTV

Rijk Hofman weet al wat zijn eerste klus als presentator van MTV gaat worden. De muziekkant laat Rijk aan collega Kay Nambiar over. Bij 3FM vertelde hij Domien Verschuren al het één en ander over een nieuw programma. “Daarin gaan we langs artiesten en de fans die al uren voor de deur staan en dan gaan wij eens kijken hoe goed zij die artiesten kennen. Dus we gaan aan die artiesten een vraag stellen en daarna aan de fangirls”, vertelde Rijk.

“Ik ben ook iemand die me altijd alles afvraagt. Ik loop naar de stad en ik ben niet kleding aan het kijken, maar denk: waarom is dit, waarom is dat. Dus we zijn een serie begonnen: ‘Ja, maar waarom dan’. Waarin ik eigenlijk dingen afvraag en ook aan de mensen ga vragen waarom wij dingen doen zoals we ze doen.” Die programma’s gaan vooral op het internet verschijnen.

Rijk Hofman is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.