Sterren op TV
Zulema en Gerda Havertong De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 februari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Zulema met moeder Gerda Havertong in De Slechtste Chauffeur van Nederland

Zulema Havertong doet met moeder Gerda mee aan De Slechtste Chauffeur van Nederland. Gerda Havertong kennen we vooral van Sesamstraat, waar ze ook wel bekend staat als Peetje. Tegenwoordig maakt Gerda met dochter Zulema het verkeer onveilig en dat is te zien ook in De Slechtste Chauffeur van Nederland.

Zulema Havertong De Slechtste Chauffeur van Nederland

Zulema Havertong laat in De Slechtste Chauffeur van Nederland zien dat je haar en haar moeder Gerda maar beter niet tegen kunt komen in het verkeer. Wie De Slechtste Chauffer van Nederland onder de VIPS is zal in het tweede kwartaal van 2018 duidelijk worden. Dat Zulema een gevaar op de weg is wordt snel duidelijk, maar ze is lang niet de enige deelnemer aan het programma die zijn of haar rijbewijs beter kan inleveren.

Rijschoolhoudster Patricia Nijman en Tim en Tom Coronel kijken het hoofdschuddend aan als Zulema Havertong en haar moeder achter het stuur kruipen. In de auto lijken zij totaal in hun eigen wereld te leven en niet op de hoogte te zijn van de gevaren daarvan. Patricia Nijman en de gebroeders Coronel zullen in De Slechtste Chauffeur van Nederland VIPS proberen de rijkwaliteiten van de twee dames te verbeteren. Dat zal met vallen en opstaan gaan, maar gelukkig is presentator John Williams aanwezig om alle kandidaten te ondersteunen.

Zulema Havertong, dochter van Gerda uit Sesamstraat

Zulema Havertong is de dochter van Gerda Havertong. Gerda is vooral bekend vanwege haar rol in Sesamstraat. Als sinds de jaren tachtig is zij te zien in het kinderprogramma. Zulema heeft haar eigen leven en carrière opgebouwd. Inmiddels heeft Zulema meerdere kinderen en oma Gerda past maar wat graag op. Ze schreef zelfs een boek over het oma-zijn, nadat ze van dochter Zulema te horen had gekregen dat ze oma zou worden. Inmiddels is Gerda al vier keer oma geworden. Niet alleen haar dochter Zulema heeft twee kinderen, ook haar stiefzoon werd al twee keer vader. Gerda past regelmatig op op de kids van Zulema, maar het is te hopen dat ze dan niet met de auto op stap gaat.