Sterren op TV
Zoe Basia Brown Love Island

Auteur: Senna Reimink

Datum: 1 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 1 januari 2018

Zoe Basia Brown bekend van Love Island

Zoe Basia Brown is bekend van Love Island. Zoe is één van de zes vrijgezelle dames die moet kiezen uit zes verschillende mannen. Het uiteindelijk doel is om te bekijken wie het perfecte koppel vormen. De winnaar gaat er uiteindelijk met een bedrag van 50.000 pond vandoor. Slaagt Zoe erin om dat bedrag in ontvangst te nemen?

Zoe Basia Brown in Love Island

Zoe Basia Brown is te zien in Love Island. Ze is 24 jaar oud, woont in Zuid-Londen en is in het dagelijks leven werkzaam als model. “Ik werk in Parijs en Milaan, sta op grote billboards. Ik ben geen barbiepop. Ik heb een grote neus”, omschrijft ze zichzelf.

“Sinds twee jaar ga ik weer naar de kerk. Heerlijk. Iedereen is zo aardig. Ik ga uit op zaterdag en kruip op zondag de kerk in. Ik ben daar weleens versierd. Dat was heel gênant.” Zoe weet alvast wat ze zoekt in een man. “Ik houd van echte mannen. Van Vikingen en piraten. Mannen met haar. Ik wil iemand die moeilijk te krijgen is.”

Zoe Basia Brown over deelname

Zoe Basia Brown maakte in gesprek met Radio Times bekend waarom ze meedeed aan Love Island. “Ik las het bij Daily Mail. Tenminste, eigenlijk zag mijn vriend het. We vonden die met Paul Danan echt geweldig, ik hoop zelfs dat hij erin voorkomt. Maak dat alsjeblieft mogelijk.”

“Maar toen kreeg mijn vriend een nieuwe vriendin en stond ik er alleen voor. Ik dacht dat het wel een leuke zomer zou worden. Ik ben 24, een van mijn laatste buitensporige zomers. Ik dacht dat het wel grappig zou zijn om te doen, mensen ontmoeten die je anders nooit zou ontmoeten.”