Sterren op TV
Zimra Geurts

Zimra Geurts heeft meerdere pluspunten

Zimra Geurts is misschien wel één van de meest besproken deelnemers van Expeditie Robinson ooit. Natuurlijk, ze viel op vanwege haar gigantische rondingen (Cupmaat Zimra Geurts: D), maar daarnaast was ze bij de koffieautomaat op het werk ook vaak onderwerp van gesprek vanwege haar gestuntel tijdens de opdrachten én het feit dat ze de helft van de tijd alleen op een eiland zat, afgezonderd van de rest. Maar Zimra Geurts heeft vooral ook veel pluspunten, ook dat bleek wel tijdens Expeditie Robinson.

Inhoudsopgave

Zimra Geurts in de Playboy

Zimra Geurts werd in Nederland vooral bekend door haar verschillende shoots in de Playboy. Deze foto’s werden niet alleen verspreid in Nederland, ze ging heel de wereld over en stond voor het mannenblad op de cover voor verschillende buitenlandse edities én ze werd zelfs Playmate van de Wereld in 2012. Sinds die paar shoots in de Playboy zijn we Zimra Geurts een stuk beter leren kennen. In juli 2015 werd bekend dat Zimra Geurts wederom een naaktshoot wil doen, omdat ze niet geheel tevreden was over haar shoot op de boerderij. Via een crowdfundingactie zoekt Zimra Geurts het geld bij elkaar om een naaktshoot te doen, zoals zij het wil.

Zimra Geurts is geen dom blondje

Het vooroordeel ligt al snel klaar. Een mooie vrouw, blonde haren, grote borsten: dat moet een dom blondje zijn. Zimra Geurts niet hoor! Het op 23 juli 1991 geboren model ging naar het Gymnasium in Utrecht en liet daar zien over een goed stel hersens te beschikken. Bovendien heeft Zimra Geurts al het nodige van de wereld gezien. Zo verhuisde ze voor een paar jaar met haar moeder, broer en zussen naar Kaapstad (Zuid Afrika) en ook heeft ze nog een tijdje in het Canadese Toronto gewoond.

Zimra Geurts had er natuurlijk voor kunnen kiezen om voor een wetenschappelijke studie te kiezen, maar toen ze de modellenklussen voor het oprapen had besefte ze dat ze wilde acteren. Zimra meldde zich aan bij het TVCollege in Hilversum. Hoewel ze nog geen grote rollen heeft gehad is Zimra Geurts vaak op televisie en internet te zien. Zo maakte ze reportages voor GeenStijl, maar was ze ook zo nu en dan te zien in 101TV, waarvan onderstaand filmpje waarschijnlijke verreweg het meest bekend is.

Zimra Geurts presentatrice Hot Summer

Zimra Geurts is sinds 8 oktober 2016 ook de presentatrice van het programma Hot Summer. In dat programma van Secret Circle worden vier vrijgezelle dames en drie vrijgezelle heren opgesloten in een huis in Portugal. Daar moeten ze één week blijven en gaan ze allerlei opdrachten met elkaar aan. Tot die opdrachten behoort onder andere het bodypainten van elkaars lichaam.

Zimra Geurts en haar eetstoornis

Grote acteursrollen kreeg Zimra Geurts (helaas) nog niet, maar toch zagen diverse programma’s haar wel graag verschijnen. Zo nam ze dus deel aan Expeditie Robinson 2013, maar Zimra Geurts speelde mee in meerdere spelshows op televisie. Zo was ze te zien in Op Zoek Naar God en Sterren Dansen Op Het IJs.

Helaas zijn niet alle verhalen positief over Zimra Geurts. Het is ook een tijdje niet zo goed met haar gegaan. Zo gaf ze in haar blog in Viva aan dat ze kampte met eetstoornissen. Hierdoor kon ze in de ene week kilo’s aankomen, om in een andere week weer vele kilo’s kwijt te raken. Dit jojo’en was ze na verloop van tijd beu en daarom besloot ze in april 2015 een personal trainer in te schakelen en dat sorteerde al snel in een positief resultaat, zoals in onderstaande post van Zimra Geurts op Instagram te zien is.

Yess pas weer chill in mn spijkerbroek 😀 ♡ #happy #losing #weight #getting #back #in #shape

Een foto die is geplaatst door Zimra Geurts (@zimrageurtsss) op