Sterren op TV
Ziggy Krassenberg Idols

Ziggy Krassenberg in The Voice of Holland na Idols

Ziggy Krassenberg doet in 2019 mee aan The Voice of Holland. Eerder was de flamboyante jongen al te zien in Idols. De toen pas vijftienjarige zanger viel al voor zijn auditie op. De goedlachse jongeman krijgt zijn glimlach niet van zijn gezicht en was voor Idols ook speciaal een blauw pak uit de kast getrokken. Toch was het vooral zijn auditie waarmee Ziggy wist te overtuigen in het programma. Nu doet hij twee jaar later mee aan The Voice of Holland

Ziggy in The Voice of Holland

Ziggy Krassenberg vindt muziek erg belangrijk in zijn leven, zo gaf de vijftienjarige zanger uit Zutphen te kennen. “Als er geen muziek is voor mij in mijn leven, dan zit ik liever elke dag in de kelder”, vertelde Ziggy. Zenuwachtig voor zijn auditie was Krassenberg totaal niet.

“Nee, wel een beetje, maar ik heb er eigenlijk vooral zin in. Ik heb me de afgelopen dagen goed voorbereid, ik heb heel erg veel geslapen en lekker veel gezongen. Ik ben er gewoon hartstikke klaar voor. Ik heb er alleen maar zin in, ik heb er echt veel zin in”, vertelde de vrolijke stuiterbal, die tijdens de audities nog een bovenbeugel heeft. De droom van Ziggy is duidelijk. “Mijn absolute droom is mensen entertainen, mensen gelukkig maken, mensen opvrolijken.”

Ziggy Krassenberg in Idols

Ziggy Krassenberg koos ervoor om tijdens zijn auditie bij Idols het nummer One Call Away van Charlie Puth te zingen. Martijn Krabbé en Jamai Loman had hij direct voor zich gewonnen. “Wat heerlijk om naar jou te kijken en je zingt ook nog eens fantastisch. Vijftien jaar, wat een talent. Je bent gewoon een soort Nederlandse Justin Bieber”, aldus Jamai en ook Martijn Krabbé was onder de indruk. Eva Simons was ook duidelijk. “Mag ik jou adopteren, ik vind jou zo leuk. Je hebt het echt heel goed gedaan.”

Roland Molendijk had ook zijn woordje klaar voor Ziggy Krassenberg. “Ziggy, het klopt. Ongelooflijke bak lef heb je. Jij bent wat dat betreft gewoon het ideale voorbeeld als je op zoek bent naar een idool”, aldus Molendijk. De zanger kreeg dan ook van alle vier de juryleden een ja te horen.

Ziggy Krassenberg is te volgen via Instagram en Facebook.

View this post on Instagram

Waar denk ik aan ? ????????????

A post shared by ZIGGY KRASSENBERG OFFICIAL (@ziggykrassenbergofficial) on