Sterren op TV
Ziggy Knel Olivier Lievens GTST Goede Tijden, Slechte Tijden

Ziggy Knel is Olivier Lievens in GTST

Ziggy Knel speelt Olivier Lievens in Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze jongeman wordt gepresenteerd als de nieuwe hunk in GTST. Alhoewel Knel in de laatste jaren vooral werkzaam is geweest als bartender, blijkt de in Amsterdam woonachtige Ziggy ook al eens in een andere serie gespeeld te hebben. Dat heeft hem bij Goede Tijden, Slechte Tijden flink geholpen.

Ziggy Knel is Olivier Lievens in GTST

Ziggy Knel is sinds begin november te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. Knel heeft de rol van Olivier Lievens gekregen. Olivier is de bedrijfsleider van Boks en blijkt zeer ernstig ziek te zijn geweest. “Olivier heeft kanker gehad, is daar van teruggekomen. En daardoor is zijn hele perspectief op het leven volledig positief, het is bijna een hyperpositieve kerel.”

“In Meerdijk ben ik gevraagd door Bing om Boks te runnen. Het is natuurlijk heel lastig om een rol te spelen met zo’n zware medische achtergrond, dat legt natuurlijk heel veel druk bij mij. Maar het is ook wel mooi dat je dat mag vertolken”, gaf Ziggy al te kennen in een video op de website van GTST waarin hij zichzelf voorstelde.

Ziggy Knel speelde in SpangaS

Ziggy Knel heeft heeft in 2015 ook in negentien afleveringen van SpangaS meegedaan. Hij speelde daarin Jamie. Zijn ervaring in de jongerenserie kwam hem bij GTST goed uit, vooral omdat hij daar Stijn Fransen al kende van SpangaS.

“In SpangaS had ik een klein gastrolletje. Daarvan ken ik mijn tegenspeelster Stijn Fransen ook. Ik heb natuurlijk wel even met haar gekletst op de set en zo. Dat heeft mij ook zeker geholpen bij de auditie, omdat er al een soort van klik was”, aldus de woorden van Knel. Ziggy studeerde in het verleden overigens aan Art & Entertainment College te Amsterdam.

Ziggy Knel is te volgen via Instagram en Facebook.