Sterren op TV
Zeno Michelle Boer Zoekt Vrouw BZV

Zeno voor Michelle in Boer Zoekt Vrouw

Zeno zit voor Michelle in Boer Zoekt Vrouw. Deze blonde jongeman is één van de heren die geïnteresseerd raakte in Michelle toen haar oproep verscheen waarin ze vertelde dat ze weer toe is aan liefde in haar leven. Zeno besloot dan ook een brief te schrijven naar de dame met haar eigen champignonkwekerij.

Zeno voor Michelle in Boer Zoekt Vrouw

Zeno doet voor Michelle mee aan Boer Zoekt Vrouw. Hij weet nog heel goed wat zijn eerste gedachte over haar was: “Leuke meid! Die wil ik wel beter leren kennen”, zo gaf hij aan op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw. Na de oproep heeft Zeno een week gewacht, maar kon hij het uiteindelijk toch niet laten om een brief te schrijven.

Zeno denkt precies te weten waarom hij bij Michelle in de smaak viel. “Omdat ik ben begonnen met een klein gedichtje”, zo legde hij uit. Een groot voordeel voor Zeno is dat het boerenleven voor hem niet nieuw is. Hij is de zoon van een boer en helpt in zijn vrije tijd ook graag mee op de boerderij.

Zeno als boer

Zeno heeft nog genoeg dromen voor in de toekomst. Mocht hij bijvoorbeeld één miljoen euro hebben, dan weet hij precies wat hij daarmee gaat doen. “Een eigen boerderijtje met een opslag voor mijn bedrijf (marktkramen verhuur) en natuurlijk wat dieren.” Het liefst doet hij dat dan natuurlijk met een leuke vrouw.

Over wat hij zoekt in een partner is Zeno ook vrij duidelijk. “Een leuke, spontane vrouw die eerlijk is en met wie ik kan lachen en die er voor mij is. En ik natuurlijk ook voor haar.”