Sterren op TV
Zara McDermott Love Island

Zara McDermott te zien in Love Island

Zara McDermott is te zien in Love Island. Op de vijftiende dag kwam ze samen met Ellie Brown aan in de villa om de gemoederen eens flink bezig te houden. Zara McDermott is 21 jaar oud en doet een gooi naar de titel in Love Island. Daarvoor moet ze echter wel het perfecte koppel met één van de heren in de villa vormen. Mocht haar dat lukken, gaat ze naar huis met een geldbedrag van liefst 50.000 pond.

Zara McDermott in Love Island

Zara McDermott is bekend uit Love Island. Zara is 21 jaar oud en in het dagelijks leven verdient ze haar geld als overheidsadviseur in Essex. McDermott heeft veel zelfvertrouwen en ziet zichzelf dan ook als een echte vangst. Naar eigen zeggen heeft ze ook de nodige brains en vindt ze het belangrijk dat haar date er goed uitziet.

Of Zara na haar deelname aan Love Island nog terug kan keren als overheidsadviseur, is wel enigszins de vraag. Ze liet namelijk slechts aan haar baas weten dat ze even een carrière break zou nemen.

Zara McDermott over Love Island

Zara McDermott denkt haar pluspunten goed te kunnen gebruiken in Love Island. “Ik ben een intelligent persoon, wat betekent dat ik mensen best goed kan lezen. Ik ben mensen altijd aan het analyseren. Ik word heel snel verliefd en dat maakt me serieus. Ik denk dat als ik iemand leuk vind, dat ik er gelijk honderd procent voor ga. Dat is misschien niet voor iedereen aantrekkelijk.”

Over haar ideale man is ze ook duidelijk: “Het moet niet iemand zijn die gierig is. Ik wil graag iemand ontmoeten met wie ik kan praten. Iemand die me scherp houdt.”

Zara McDermott is te volgen via Instagram.