Sterren op TV
Zara Holland Love Island Miss Great Britain

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Zara Holland bekend van Love Island

Zara Holland is bekend van Love Island seizoen 2. Deze blondine deed in 2016 mee aan het programma en dat heeft grote gevolgen voor haar gehad. Zara was voor haar deelname namelijk gekroond tot Miss Great Britain. Nadat in de tv-show te zien was geweest dat ze het bed had gedeeld met Alex Bowen.

Zara Holland in Love Island

Zara Holland deed mee aan Love Island seizoen 2. Zara is twintig jaar oud, afkomstig uit Hull en bij aanvang van de show nog de trotse Miss Great Britain. “Ik leef als een ster. Ik ben een echte vrouw uit het noorden. Ik heb altijd een drankje in mijn hand, het liefst Porn Star Martini.”

“Ik ben soms luidruchtig. Mijn borsten zijn echt. Dit is mijn eigen 70E. Ik werk mensen op de zenuwen. Als het je niet bevalt, wegwezen.” Zara is inmiddels alweer een tijdje alleen en in Love Island vindt ze mogelijk een leuke man. “Ik ben al twee jaar single. Dat is veel te lang als je het mij vraagt. Misschien val ik op de verkeerde, maar het zijn allemaal sukkels.”

➡ Bekijk Love Island terug op Videoland

Zara Holland als Miss Great Britain

Na haar deelname aan Love Island is het leven van Zara Holland niet altijd vlekkeloos verlopen. Zo raakte ze onder meer haar titel Miss Great Britain plots kwijt nadat ze het bed had gedeeld met Alex Bowen in Love Island. “Ik heb niets verkeerd gedaan. Alle vrouwen hebben hun behoeftes. Alle dingen waarvan Miss Great Britain zegt dat ze voor staan, hebben ze tegen mij gebruikt”, reageerde ze toentertijd tegenover The Telegraph.

Dat is echter nog niet alles. In 2017 is ook nog eens bekend geworden dat Zara Holland aan endometriose lijdt. “Leven met endometriose is verschrikkelijk. Ik heb zware bloedingen gehad en moest vrij nemen van werk. Endometriose kan ook de vruchtbaarheid beïnvloed, daar maak ik me zorgen over”, aldus Zara tegenover OK! Online.

Zara Holland is te volgen via Instagram en Facebook.