Sterren op TV
Yvonne Jessica Iraanse buren Bonje met de buren

Yvonne en Jessica tegen Iraanse buren in Bonje met de Buren

Yvonne en Jessica staan in Bonje met de Buren lijnrecht tegenover hun Iraanse buren. De twee zijn stapelverliefd op elkaar en wonen samen in Ridderkerk. Hun onderburen lijken de relatie van de twee vrouwen echter niet te accepteren en dat heeft inmiddels al tot flink wat ruzie’s geleid. Dennis van der Geest en Leontine Borsato zijn nu opgetrommeld om de buren nader bij elkaar te brengen.

Yvonne en Jessica in Bonje met de Buren

Yvonne en Jessica uit Bonje met de Buren zijn stapelverliefd op elkaar. Ze hebben elkaar helemaal gevonden en wonen samen in Ridderkerk. Daar wonen ze echter al een tijdje niet lekker mee, nu ze al een tijdje ruzie hebben met de onderburen. Yvonne en Jessica vermoeden dat de Iraanse onderburen hun relatie niet accepteert.

De onderburen vinden juist dat Yvonne en Jessica te veel overlast veroorzaken. Als een vriend van het Iraanse stel op Eerste Kerstdag bij Yvonne en Jessica aan de deur staat, voelen de twee zich bedreigd. Jessica heeft daar zelfs zoveel last van dat ze vertrekt uit de woning. Het is nu aan Dennis van der Geest en Leontine Borsato om de ruzie tussen beide buren op te lossen.

Bonje met de Buren van de afgelopen weken
Grietinaa en Jannie in Bonje met de Buren
Farah en Ruud in Bonje met de Buren