Sterren op TV
Yvonne Coldeweijer Wie Is De Mol

Hoe juicy is het privéleven van Yvonne Coldeweijer eigenlijk?

Yvonne Coldeweijer maakt naam als vlogger en was eerder al actief in Musicals en was Coldeweijer het gezicht van Telekids als Keet! In 2017 is ze ook één van de tien kandidaten van Wie is de Mol? De showbizzdiva heeft haar eigen YouTube-kanaal Life of Yvonne, dat inmiddels door honderd duizenden wordt gevolgd. Ze heeft bovendien zelf ook een behoorlijk juicy liefdesleven. 

Inhoudsopgave

Yvonne Coldeweijer showbizzvlogger met Life of Yvonne

De laatste jaren is Yvonne Coldeweijer voornamelijk actief als vlogger. Haar kanaal op YouTube, genaamd Life of Yvonne, heeft enige tijd stilgelegen voor de opnames van Wie is de Mol? Als smoes had ze van de daken geschreeuwd dat ze op vakantie ging naar New York, waar ze altijd al heen wilde.

Eigenlijk was ze dus voor WIDM aan de andere kant van de Verenigde Staten. Op Life of Yvonne plaatst Coldeweijer video’s over fashion, beauty, lifestyle en goofy dingen. Per dag worden haar YouTube-kanaal inmiddels honderd duizenden keren bekeken, vroeger vooral door meiden maar tegenwoordig ook door showbizzminnend Nederland. Door de vele views is Coldeweijer ook een influencer geworden. Niet alleen qua bereik, maar ook omdat haar scoops steeds serieuzer genomen worden door de entertainmentrubrieken van bladen en tv programma’s als RTL Boulevard en Shownieuws.

Coldeweijer onderscheidt zich namelijk niet alleen door vaak primeurs te hebben over het leven van de sterren, haar manier van vloggen is ook nog eens zeldzaam: soms snoeihard, confronterend en direct. Ze is duidelijk niet bang BN’ers voor het hoofd te stoten. Met name rond André Hazes blijkt ze zeer goed ingevoerd, want zijn op de klippen gelopen relatie met Sarah van Soelen werd breed uitgemeten door de Tilburgse showbizzvlogster. Ook had ze veel nieuwtjes over de relatie van Lil Kleine en Jamie Vaes. Ze noemt zichzelf ook wel Alberta Verlinde.

Het liefdesleven van Yvonne: bekende ex-en en bedrogen door rugbyer

Maar goed gaat het eigenlijk met haar eigen privéleven? Op privé vlak was er eerder niet zo’n leuk nieuws. Begin 2016 werd namelijk bekend dat Yvonne Coldeweijer al een half jaar werd bedrogen door haar Australische vriend Nathan Daly. De rugbyer zou twee vriendinnen hebben. “Ik zag het helemaal niet aankomen. Echt joh, ik had dit nooit verwacht. Hij zei dat hij ging werken in Sittard en ik was blij dat hij leuk werk had, maar hij ging helemaal niet naar Sittard. En tegen haar zei hij ook dat hij in Sittard was”, foeterde Coldeweijer tegenover Shownieuws. Het geheim kwam uit toen Yvonne een oude telefoon van Nathan vond. Ze nam contact op met de andere vriendin van Nathan en samen hebben ze hem voor het blok gezet.

“Toen belde hij mij via Facetime en toen hij het ontkende heb ik haar erbij gehaald. Het is echt een verhaal… Waarvan je denkt: ‘Is dit een film? … Ik was heel koel en kalm; ik stond op survivalmode. We hebben hier een jaar samengewoond en ik heb een visum voor hem geregeld, hij komt uit Australië en zij kwam er ook net achter, het was heel heftig allemaal.”

Coldeweijer was ook samen met Ben Saunders: “Ik heb nooit gedacht: spannend, een bad guy met een strafblad. Dat is gewoon pech”, vertelt ze in Beau Monde.

Nog een bekende ex van Yvonne Coldeweijer is Nicky Romero. Ze daten een tijdje, verschenen ook samen bij de Beau Monde Awards, maar in 2013 werd duidelijk dat de koek op was.

In 2019 eindigde haar relatie met ene Pim: ”Tot onze spijt hebben Pim en ik besloten niet meer verder te gaan met onze relatie. Soms kom je erachter dat je toch niet helemaal goed bij elkaar past en daarom allebei niet gelukkig bent samen.”

Over haar mannenvoorkeur zegt ze: “Als vrouw vind ik het sexy om tegen een man op te kijken. Dat is ook waarom je hem wilt. Voor mannen werkt dat anders.”

Yvonne Coldeweijer in Wie is de Mol?

De Brabantse Coldeweijer is op voorhand niet verdacht als mol onder de actieve WIDM-volgers, maar dat kan zomaar snel veranderen. Zelf heeft Yvonne een duidelijk beeld van haar rol in Wie is de Mol? 2017. Ook weet ze waarom ze een perfecte mol zou kunnen zijn. “Ik weet dat ik oprecht, eerlijk en betrouwbaar overkom. Mensen vertrouwen mij erg snel. Daar zou ik gebruik van kunnen maken.”

In haar introductiefilmpje op de site van Wie is de Mol geeft Yvonne Coldeweijer aan dat ze verwacht een goede kans te maken. “De kandidaten zullen mij een beetje onderschatten, omdat ik een klein beetje als een lief meisje over kom. Maar er zit nog wel wat meer in, dus ik denk dat ik dat als kracht kan gebruiken.” Ook ziet Yvonne valkuilen. “Mijn grootste angst is dat ik te veel ga letten op wat andere doen en helemaal niet meer bezig ben met mijn geheimen voor me houden of iets verkeerds zeg.”

Coldeweijer als Keet! en in musicals

De dertigjarige Yvonne Coldeweijer heeft al heel wat klussen gehad. Zo werd ze op televisie bekend als Keet! in Telekids. Drie jaar lang was ze het gezicht van het kinderprogramma, om daarna flink wat fraaie rollen te vertolken. Zo had Yvonne de hoofdrol in de musical Wicked. Coldeweijer speelde Glinda en nam de rol van Chantal Janzen over. Ook was ze Ariël in The Little Mermaid. Het zangtalent liet ze ook horen door een nummer te zingen samen met Thomas Berge en Coldeweijer presenteerde in 2014 het RTL-programma Campinglife.

Yvonne Coldeweijer is te volgen op Twitter, Facebook, Instagram en YouTube.