Sterren op TV
Yvette Broch handbal Olympische Spelen

Yvette Broch van model tot handbalster

Yvette Broch kennen we anno 2016 vooral vanwege haar handbalcarrière, maar in het verleden was dat wel anders. Deze dame, die in de zomer van 2016 naar de Olympische Spelen gaat, was namelijk model en schopte het in 2008 tot de finale van Hollands Next Top Model. Inmiddels is ze één van de vaste spelers van het Nederlandse handbalteam.

Inhoudsopgave

Yvette Broch als model

De op 21 december 1990 in Monster geboren Yvette had als klein meisje maar één doel: schitteren op de catwalk. Dolgraag wilde deze dame laten zien wat ze in petto had en op zeventienjarige leeftijd belandde ze dan ook in het programma Hollands Next Top Model. Broch hoopte een Doutzen Kroes te kunnen worden, maar is uiteindelijk heel ergens anders terechtgekomen. “Ik zou nog wel een dagje met haar willen ruilen hoor, maar zij ongetwijfeld niet met mij”, vertelde de babe onlangs in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Yvette Broch in de Playboy?

In 2015 sprak deze handbalbabe uitgebreid met De Volkskrant en toentertijd liet ze weten in de toekomst misschien wel in de Playboy te verschijnen. “Ik sluit een fotoshoot in de Playboy niet uit, ik zou het een compliment vinden als ze me vragen. Bloot kan toch mooi zijn? Ook dan zou ik het beste van mezelf tonen”, aldus de knappe Broch. Of Yvette Broch een vriend heeft, is overigens niet bekend.

Yvette Broch is handbalbabe

Ondanks dat Yvette Broch tijdens haar modellentijd ook al aan handbal deed, werd die carrière pas later series. Inmiddels is ze een van de speelsters van Győri ETO KC en mag ze in de zomer van 2016 dus naar de Olympische Spelen met Nederland. In 2015 behaalde Yvette overigens al een knappe prijs. De cirkelspeelster eindigde tijdens het wereldkampioenschap handbal van 2015 op de tweede plek en pakte zo een zilveren medaille. Met Győri speelde Yvette in 2016 overigens ook al in de Champions League. De club schopte het tot de finale, maar ging daar onderuit tegen CSM Boekarest. Wel werd ze kampioen van Hongarije.

Yvette Broch is te volgen via Facebook en Instagram.