Sterren op TV
Claire Simon Summertime

YouTuber Claire Simon werkt bucketlist af in Summertime

De 22-jarige Claire Simon bouwde in het verleden vooral naam op als Trendgloss via een eigen YouTube-kanaal, maar is anno 2016 ook regelmatig te zien op de Nederlandse televisie. Zo is zij in de zomer van 2016 een van de gezichten die we veel voorbij zien komen bij Summertime, een nieuw programma op Veronica.

Claire Simon in Summertime

Claire Simon, die in het dagelijks leven nog gewoon studeert aan de TMO Fashion Business School in Doorn, is een van de vier creators die te zien is in Summertime. In het programma, waarin ze veel optrekt met Niels Oosthoek, Jantien Euwe en Benten Wijnen, staat de bucketlist centraal. Het is hierin de bedoeling dat niet alleen de eigen bucketlist afgewerk gaat worden, maar ook die van de andere creators. Duidelijk is dat Claire stevig in haar schoenen moet staan, zo kunnen de gekste wensen voorbij komen.

Dat Claire Simon aan een dergelijk programma meedoet, was een aantal jaar terug nog niet echt te verwachten. “Nog niet zo lang geleden was ik een onzeker meisje dat altijd last had van heimwee”, vertelde ze in Veronica Magazine.

Claire Simon als Trendgloss

“Ik heb mezelf gedwongen een zomer door te brengen in Barcelona, dat heeft mij veranderd. Nu wil ik lol hebben, genieten en de wereld zien. Daarom past dit programma zo goed bij mij. Kan ik eindelijk laten zien dat ik wel ‘ballen’ heb. Summertime en Claire Simon zijn de gehele zomer vanaf 18.00 uur te zien op Veronica. Ook zal ze voorbij komen bij S1.tv.

Claire Simon is ook al jaren actief op YouTube op haar eigen kanaal Trendgloss. Het kanaal werd begin 2015 opgestart en is inmiddels al uitgegroeid tot een platform met ruim 45.000 abonnees. Iedere woensdag verschijnt op het kanaal van Simon een video waarin ze de laatste trends bespreekt. Van tattoos tot zonnebrillen, het kan allemaal voorbij komen.

Wil je meer te weten komen over Claire Simon? Volg haar via Twitter, Instagram en Facebook.