Sterren op TV
Yoshi de Mooy Ex on the Beach Double Dutch

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 april 2017

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Yoshi de Mooy Belg in Ex on the Beach Double Dutch

Yoshi de Mooy is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Yoshi is afkomstig uit België en gaat nu een avontuur aan in het programma waarbij hij zijn ex weer terug gaat zien. Welke ex dat is, is voor Yoshi echter nog even de vraag… Naast zijn eigen ex zal Yoshi ook de exen van de andere deelnemers treffen.

Yoshi de Mooy in Ex on the Beach Double Dutch

Yoshi de Mooy heeft zich ingeschreven voor Ex on the Beach Double Dutch van MTV. De 22-jarige Belg met een gespierd en getatoeëerd lichaam is in 2017 te zien in het programma, alleen is het wel zeer de vraag welke ex hij tegen gaat komen.

De Mooy heeft al met zo’n tweehonderd vrouwen het bed gedeeld. Van een serieuze relatie kwam het slechts vier keer. De op dit moment vrijgezelle Yoshi kan naar eigen zeggen zijn partner ook trouw zijn. Dan moet die vrouw overigens wel zijn type zijn en daarin is hij wat kieskeurig: ‘Mooie, naturel vrouwen met een zelfverzekerde lach’, valt te lezen in het persbericht van MTV.

Yoshi werkt als verhuizer

“Ik ben iemand die alles doet voor z’n partner, haar op de eerste plaats zet en haar geeft wat ze verdient”, aldus Yoshi. Als hij vrijgezel is, net als nu, neemt Yoshi uit Antwerpen het er echter gewoon van. In het dagelijks leven is Yoshi werkzaam als verhuizer. Alhoewel deze Belg dus overkomt als een grote, stoere, brede jongeman, heeft hij ook een andere kant. “Mijn familie zou me omschrijven als luidruchtig, druk en soms hard, maar tegelijkertijd ook rustgevend, liefdevol en onbreekbaar.”

De andere mannelijke deelnemers zijn Bastiano, Mike en Jeffrey. De vrouwelijke deelnemers zijn Alisa, Hannah, Shelby en Esmee & Sharon.

Yoshi de Mooy is te volgen via Instagram en Facebook.