Sterren op TV
Yentl Pool The Voice of Holland TVOH

Yentl Pool in The Voice of Holland

Yentl Pool is te zien in The Voice of Holland. Deze jongedame is bereid om alles op te geven voor een carrière in de muziekwereld. Dat blijkt wel uit het feit dat ze inmiddels zelf haar baan heeft opgezegd in de hoop het te kunnen maken in de muziekwereld. Met haar deelname aan The Voice of Holland zet Yentl alvast een mooie stap.

Yentl Pool in The Voice of Holland

Yentl Pool doet mee aan The Voice of Holland. De zangeres koos voor haar Blind Audition voor het nummer The Winner Takes It All van Abba. Nog voorafgaand aan de uitzending waarin haar auditie was te zien, mocht Yentl Pool langskomen in de studio van Radio 538. Gewapend met haar ukelele reisde ze af naar de studio en wel per fiets, want Yentl woont zelf ook in Hilversum.

Frank Dane was direct onder de indruk van haar uitvoering van The Winner Takes It All. “Yentl, wat ontzettend mooi was dat”, vertelde hij al. Yentl blijkt al langere tijd bezig met muziek. Zo speelt ze al tien jaar ukelele. “Ik heb een plaat opgenomen en alles, maar ik treed niet zoveel op. Dus ik dacht: Daar moet iets aan gebeuren, ik ga dat podium opzoeken.”

Yentl Pool als zangeres

Voor haar carrière in de muziekwereld heeft Yentl er zelfs voor gekozen om haar baan op te zeggen. Ze ging voorheen onder meer naar het Gemeentelijk Gymnasium in Hilversum en volgde een opleiding aan de Universiteit van Amsterdam. Inmiddels werkt ze slechts nog als freelancer. “Ik dacht: Het is nu of nooit. Gewoon ervoor gaan.”

“Ik wil graag meer spelen, meer muziek maken en meer schrijven. Ik hoop dat ik dat nu meer mag gaan doen”, aldus Yentl. Of ze ook door is in The Voice of Holland, is nog even afwachten.

Yentl Pool is te volgen via Instagram en Facebook.

Een bericht gedeeld door Yentl (@yentlmusic) op

Een bericht gedeeld door Yentl (@yentlmusic) op

Een bericht gedeeld door Yentl (@yentlmusic) op