Sterren op TV
tavi-castro

Auteur: Senna Reimink

Datum: 4 mei 2020

Laatst Geüpdatet: 22 april 2023

Yanita Yancheva de vriendin van Tavi Castro

Yanita Yancheva is de vriendin van Tavi Castro, een Nederlandse fitness-influencer en de steenrijke CEO van Body Engineers. Eerder had Tavi al een relatie met Sandra Prikker, met wie hij ook het bedrijf samen runde. In het verleden was Tavi Castro nog kort profvoetballer.

Yanita Yancheva vriendin Tavi Castro

Yanita Yancheva is een Bulgaars fitnessmodel en onderneemster. Samen duiken ze dagelijks de gym in en promoten ze daarmee het miljoenenbedrijf van Tavi Castro: Body Engineers. In augstus 2017 bekroonden de twee hun liefde met de geboorte van dochter Avia Castro.

Naast haar werk als atlete voor Rule One Proteins is Yanita Yancheva ook nog designer. Ze heeft meer dan 1.5 miljoen volgers op Instagram. Niet mis, al kan ze natuurlijk niet aan de ruim 3 miljoen volgers van haar vriend Tavi Castro op Instagram tippen.

Sandra Prikker ex-vriendin Tavi Castro

In 2016 beëindigde Sandra Prikker haar relatie met Tavi Castro, om vervolgens ook uit het bedrijf Body Engineers van hun te stappen. Aanleiding was een openhartig interview dat Tavi gaf aan de Quote. Sandra pakte haar biezen en besloot voor zichzelf verder te gaan.

Hetgeen wat het meest pijn deed was de insinuatie door Tavi dat een ongeluk dat hij kreeg met zijn Maserati, deels te wijten viel aan Sandra. “Ik was zo moe. Ik was in gedachte bij de gestrande relatie met mijn ex. Dat is een zwart verhaal. We waren zakenpartners, maar ze had er geen zin meer in, nadat ik haar groot heb gemaakt. Sandra werkte in de horeca en ik heb haar geholpen. Nu verdient ze 10 tot 15k per maand met promotiewerkzaamheden. Ze is nu designer”, verzuchtte Tavi.

Tavi Castro voormalig voetballer, bodybuilder, DJ en CEO van BOdy Engineers

Lang droomde Tavi Castro van een doorbraak als voetballer, maar op zijn achttiende zwaaide hij al af bij FC Dordrecht om zich te gaan richten op zijn studie. Vervolgens timmerde Tavi aan zijn weg als bodybuilder en later als ondernemer.

Dat heeft hem geen windeieren gelegd, want relatief snel werd zijn bedrijf Body Engineers, dat schema’s en spullen verkoopt voor sporters, een miljoenenbedrijf. En dat allemaal met zijn bloedmooie vriendin Yanita Yancheva nog altijd aan zijn zijde. Wat een droomleven!