Sterren op TV
Yana Daems Temptation Island 2018

Yana Daems als verleidster in Temptation Island 2018

Yana Daems is één van de veelbesproken verleidsters van Temptation Island 2018. Kort nadat bekend werd dat zij naar Thailand was geweest om het vier bezette mannen moeilijk te maken doken er al snel berichten op van een pikante fotoshoot die de Belgische in het verleden heeft gedaan.

Inhoudsopgave

Yana Daems in Temptation Island

De reden waarom Yana Daems aan Temptation Island meedoet is op zijn zachts gezegd opvallend te noemen. Het idee komt namelijk niet per se van de blondine zelf vandaan. Temptation Island had Yana zelfs al twee keer benaderd om mee te doen, maar ze hield de boot eerst nog af. Pas toen haar oma Clairette van 64 haar motiveerde om gewoon mee te doen aan het programma dat bekend staat als de ultieme relatietest ging de dame uit Oostende overstag. “Ik werd al elk jaar gevraagd en zei zelf nee. Ik was er nog niet klaar voor. Oma zei ook altijd dat ik zot zou zijn om mee te doen. Dit jaar had ze zelf aangegeven of ik niet eens zou meedoen. Toen de vraag opnieuw gesteld werd heb ik daarom ja gezegd. Ik zou het anders gewoon weer afgewezen hebben, maar ik ben blij dat ik het eens kan meemaken”, vertrouwde de nagelstyliste HLN.be toe.

Overigens zocht Flair.be uit dat Yana bevriend is met een dame van één van de koppels. De website snorde een foto op van een paar jaar geleden waarop zowel Yana als Megan te zien zijn. Op die foto is overigens Yana een stuk molliger dan tijdens haar deelname aan Temptation Island. In de afgelopen jaren vlogen de kilo’s er bij haar af. Zou zij het tijdens TI 2018 juist gemunt hebben op Kevin, de vriend van Megan, of probeert ze haar vriendin van vroeger te helpen en alle verleidsters bij Kevin weg te houden?

Tip: Temptation Island kun je nu ook kijken op Videoland!

Oma van Yana is belangrijk

De mening van haar oma is dan ook zeer belangrijk voor Yana Daems. Ze groeide op bij haar oma en vertrouwt blindelings op haar adviezen en mening. “Ik heb altijd gezien hoe mijn oma zoveel gedaan heeft voor de mannen in haar leven en toch werd ze gekwetst. Wij hebben niemand nodig. Ik heb van haar geleerd om mijn eigen boontjes te doppen.”

Wanneer de kijkers van Temptation Island 2018 voor het eerst kennis met de verleidsters maakten konden ze niet om Yana Daems heen. Ze viel op vanwege haar ronde vormen en de aanwezigheid van tatoeages. Na het daverende succes van de editie van 2017 zal er regelmatig de vergelijking getrokken worden met dat jaar. Wie wordt de nieuwe Pommeline? Op basis van de eerste indruk wordt er al snel naar Yana gekeken, maar daar wil de Vlaamse niets van weten. “Ik ben gewoon Yana. We zijn ook volledig anders qua karakter en uiterlijk.”

Waar Laetitia verklaarde dat haar borsten puur natuur zijn, is Yana er eerlijk over dat ze een borstvergroting heeft ondergaan. Dat deed ze op haar achttiende leeftijd. Daar schaamt ze zich geenszins voor. “Als er iets is dat je mooier kan maken en je kan het kopen, waarom niet? Ik ben er altijd al door gefascineerd geweest.”

Yana Daems verlaat Temptation Island 2018 voortijdig

Yana Daems verliet Temptation Island 2018 ruim voordat het programma afgerond was. De verleidster mocht eerst niets zeggen van de programmamakers, maar op 12 februari kwam het hoge woord er uit. Na een aantal dagen in Thailand kwam Yana er achter dat ze een verkeerde keuze had gemaakt door zich aan te melden voor Temptation Island. “De reden dat ik weg wilde was eigenlijk gewoon omdat ik me totaal niet amuseerde, ik verveelde me gewoon.” Daarom besloot ze naar de makers van Temptation Island te stappen en aan te geven dat ze er mee wilde stoppen. Hier kreeg ze uiteindelijk toestemming voor. “Het was eigenlijk totaal mijn ding niet en ik vroeg me echt af: what the fuck am i doing here? Dus daarom ben ik vertrokken.”

In de eerste afleveringen hadden we nog niet veel van Yana gezien in Temptation Island. Ook vorig jaar waren er meerdere verleidsters in Temptation Island die niet of nauwelijks in beeld kwamen, omdat zij geen rol van betekenis speelden. Of dat ook voor Yana het geval was wordt niet duidelijk, maar het feit dat zij aangeeft zich te vervelen als verleidster zegt een hoop. Alleen in de eerste aflevering kwam Yana even langs. Daarin sprak ze met Kevin in dialect, omdat zij uit dezelfde omgeving komen. Kevin vertelde Yana lelijke dingen over zijn vriendin Megan, maar dat was voor Yana geen reden om er bovenop te duiken.

Yana Daems wil model worden

Yana Daems hoopt door te breken als model en daarvoor kan Temptation Island als de ideale etalage gelden. Zelfs voordat de uitzendingen van Temptation Island waren begonnen merkte ze al de kracht van het programma dat in zowel Nederland als België wordt uitgezonden. Ze werd benaderd door diverse opdrachtgevers en partijen die bereid zijn om haar te sponsoren. Zo dook er al snel na de bekendmaking van haar deelname aan TI 2018 een pikante fotoshoot van haar op. Op die foto’s is Yana Daems schaars gekleed en van verschillende kanten goed te bekijken. Als het aan Yana Daems, pas 23 jaar oud tijdens haar deelname aan Temptation, komen er in de toekomst nog veel meer van dit soort shoots.

Volg Yana Daems op Facebook en Instagram

De koppels in Temptation Island zijn: Deborah en Tim | Daniëlle en Mezdi | Megan en Kevin | Vanessa en Jeremy
De verleidsters in Temptation Island zijn: Inge Spil | Maxime Kempees | Yasmine Pierards | Billy Verhoeven | Yana Daems | Laetitia Nouhhaïdi | Cherish van der Sluis | Zwanetta Meyer | Denise van de Kop | Chloë Vrancken
De verleiders in Temptation Island zijn: Gino Nabarro | Tomas van den Ende | Matthew | Tireily Benjy Schmidt | Andrea Serra | Joshua Feytons | Tijs Luyten | Fabrizio Tzinaridis |Laiolano |Kevin Rekoert