Sterren op TV
Xisca Perello vriendin Rafael Nadal

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 maart 2017

Laatst Geüpdatet: 14 maart 2017

Xisca Perello is de vriendin van Rafael Nadal

Xisca Perello is de vriendin van Rafael Nadal. De Spaanse toptennisser is heel lang samen met Maria Francisca Perello, hoewel zij amper te aanschouwen is als manlief Rafael Nadal uitkomt op de diverse grandslams.

Xisca Perello volgt man Nadal bijna nooit

Nadal en zijn vriendin Perello hebben lang een heuse knipperlichtrelatie gehad. Inmiddels is het heel wat serieuzer tussen de twee, maar door de media wordt de Spaanse zo nu en dan een ‘kluizenaar’ genoemd. Tennisfans van over de hele wereld vroegen zich constant af: waarom zien we de grote liefde van Nadal nooit in het publiek zitten?

Maria Francisca vertelde hierover: “Samen reizen… zelfs als dat mogelijk was voor mij, was dat nog geen goed idee. Rafael heeft ruimte nodig, zeker als hij moet presteren. Bovendien draait alles dan om Nadal. Ik zou stikken. Ik zou de hele dag op hem moeten wachten, ik zou voor hem moeten zorgen. Nee, als ik daarvoor kies, eindigt de relatie sowieso.”

Perello is geen model, maar een verzekeringsagent

Dat we Perello vrijwel nooit zien als Nadal aan het tennissen is, betekent niet dat zij volstrekt onbekend is voor de media. Wel neemt de topsporter zijn vriendin namelijk mee naar allerlei gala’s. Tijdens de afgelopen finale van de Australian Open was het dan eindelijk zover: Xisca ging man Rafael supporteren in Melbourne. De Spanjaard verloor de eindstrijd echter van zijn Zwitserse rivaal Roger Federer en mogelijk laat hij zijn vrouw voortaan toch maar weer thuis.

Maria Francisca Perello staat bekend als zijnde ontzettend down-to-earth. De Spaanse is zeker geen model of celebrity en ook deelt ze dus niet mee in Rafaels faam. In het dagelijks leven is Perello aan de slag in de verzekeringswereld, iets waar ze naar verluidt bijzonder veel passie voor voelt.

Xisca Perello kun je volgen via Twitter en Facebook.

Geplaatst door Xisca Perello op maandag 18 april 2016

Geplaatst door Maria Francisca Perello Fan Page op zondag 20 juli 2014