Sterren op TV
Wouter Zweers Nieuwe Tijden

Auteur: Senna Reimink

Datum: 23 mei 2016

Laatst Geüpdatet: 18 augustus 2023

Wouter Zweers speelt in Nieuwe Tijden

Wouter Zweers is vanaf juli 2016 een van de inwoners van het studentenhuis waarin Nieuwe Tijden zich afspeelt. De in Brummen geboren Wouter, die tegenwoordig in Amsterdam woont, zagen we al in meerdere films en series een rolletje meepakken. Ook heeft de acteur al de nodige toneeloptredens achter zijn naam staan. Nu krijgt hij de kans om zich ook dagelijks op de televisie te laten zien.

Wouter Zweers als acteur

Wouter Zweers, die in het verleden overigens lange tijd een relatie heeft gehad met actrice Sanne Vogel en zelfs met haar een huis kocht, studeerde in het verleden aan de Toneelschool & Kleinkunstacademie in Amsterdam. Hij begon vooral met toneeloptredens bij De Vogelfabriek, zo verscheen hij onder andere in Coming Out, Fantastische Fantast, Late avond idealen en Schubbenkind.

Wouter studeerde in 2010 af en was sindsdien als acteur te zien in de nodige films. Zo zagen we hem in Sonny Boy, Een Bizarre Samenloop van Omstandigheden, Soegija, Jij & Ik en Alleen Maar Nette Mensen. Recent kreeg hij tevens kleine rollen in zowel Flikken Maastricht als in Flikken Rotterdam. Voor de serie Zwarte Tulp kroop Zweers meermaals in de huid van Merijn van Diemen.

Wouter Zweers in Nieuwe Tijden

In de zomer van 2016 verschijnt tijdens de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden een spin-off van dat programma op televisie. Later verhuist de soap naar Videoland. Wouter is een van de acteurs die een rol heeft veroverd in de gloednieuwe serie Nieuwe Tijden. Daarin zal de hunk, die in de huid kruipt van Quinn Streefkerk, onder andere Soy Kroon, Ferry Doedens, Lisa Bor, Cecilia Adorée en Holly Mae Brood tegenkomen. Over de complete cast zei hij tegenover RTL Boulevard: “De mengelmoes van mensen werkt gewoon goed in deze serie.” In totaal komen er 75 afleveringen van de serie, waarvan de laatste 35 slechts op Videoland te zien zullen zijn.

Wouter Zweers is te volgen via Instagram.

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153678209006308&set=a.436195341307.235708.808631307&type=3&permPage=1/” width=”650″/]