Sterren op TV
Wim Droog Boer Zoekt Vrouw akkerbouw Marknesse

Auteur: Senna Reimink

Datum: 17 september 2018

Laatst Geüpdatet: 3 december 2018

Wim Droog in Boer Zoekt Vrouw

Wim Droog is in Boer Zoekt Vrouw op zoek naar een leuke vrouw die goed bij hem past. Wim is 28 jaar oud en afkomstig uit Marknesse. In het dagelijks leven houdt hij zich bezig met zijn akkerbouwbedrijf waarmee hij aardappels teelt. Wim Droog blijkt nu al in de smaak te vallen bij de vrouwen, want hij is de boer met de meeste brieven van de vrouwen: 333.

Wim Droog in Boer Zoekt Vrouw

Wim Droog uit Marknesse is in Boer Zoekt Vrouw op zoek naar een vrouw die goed bij hem past. De 28-jarige Wim is zeker geen leek op het gebied van liefde, maar toch wilde het voor hem tot op heden nog niet heel erg lukken. Naar eigen zeggen heeft hij twee keer een serieuze relatie gehad en heeft hij één keer zelfs samengewoond, maar beide relaties hielden geen stand.

Nu zoekt Wim in Boer Zoekt Vrouw opnieuw naar de liefde en wat hij precies zoekt? Daar is hij heel duidelijk in. “Een vrouw met een vrolijke uitstraling, die nuchter is en waar ik lol mee kan hebben. Die ook van gezelligheid houdt. Iemand om mijn leven mee te delen. Een maatje”, zo hoopt Wim, die een beetje stottert, te vinden in Boer Zoekt Vrouw.

Wim Droog is aardappelteler

Wie verliefd wordt op Wim Droog, moet er rekening mee houden dat hij zijn werk erg serieus neemt. Het liefst hoopt hij dan ook iemand te vinden met een beetje affiniteit met het boerenleven. Meewerken op de boerderij hoeft niet per se, maar Wim verbiedt het zijn toekomstige liefde ook niet.

Aan Boer Zoekt Vrouw hoopt Wim een leuke, vrolijke vrouw over te houden. “Ik ben heel benieuwd hoe het allemaal in z’n werk gaat. En ik kijk er natuurlijk naar uit dat ik er met een leuke vrouw vandoor ga”, aldus de boer met de meeste brieven van dit jaar. Wim verloor zijn hart uiteindelijk aan Marit. Nadat Paula eerst vrijwillig naar huis ging omdat ze het idee had dat Wim niet genoeg moeite voor haar deed, bloeide er iets op tussen Marit en Wim. De twee zijn nog altijd gelukkig met elkaar.