Sterren op TV
Wilma Jase Grenzeloos Verliefd

Auteur: Senna Reimink

Datum: 9 oktober 2017

Laatst Geüpdatet: 24 december 2022

Wilma en Jase in Grenzeloos Verliefd

Wilma en Jase zijn te zien in Grenzeloos Verliefd. De 33-jarige Wilma komt uit Almere en leert tijdens het online gamen de liefde van haar leven kennen; de 28-jarige Jase uit Amerika. Nog voordat ze elkaar in het echt gezien hebben, slaat de vonk al over tussen de twee. Het is echter wachten op de eerste ontmoeting tussen het koppel. Is de klik tussen de twee er ook als ze elkaar voor het eerst zien?

Wilma voor Jase naar Amerika in Grenzeloos Verliefd

Wilma en Jase willen er via Grenzeloos Verliefd graag achter komen of de liefde tussen de twee ook overslaat als ze elkaar in het echt zien. Zij besluit dan ook op het vliegveld te stappen om Jase te ontmoeten. Die ontmoeting verloopt zo goed dat Wilma zelfs besluit om Almere achter zich te laten en te emigreren naar Amerika. Een heel makkelijke beslissing is dat echter niet, want Wilma moet daarvoor wel haar ernstig zieke moeder achterlaten.

Wilma en Jase in Texas

Wilma besluit voor Jase toch te vertrekken naar Texas, zo zien we in Grenzeloos Verliefd. Daar komt ze echter wel in een heel andere wereld terecht. Mede omdat ze in de Verenigde Staten nog niet mag werken en ze geen auto durft te rijden, heeft ze thuis niet veel om handen. Het enige wat ze kan doen, is uitkijken naar haar aanstaande bruiloft met Jase.