Sterren op TV
William Veel Liefs uit Holland

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 januari 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

William Kolbrink uit Australië in Veel Liefs uit Holland

William Kolbrink uit Australië doet mee aan Veel Liefs uit Holland. William is dolgelukkig in Australië, maar hij mist nog iets. Deze 35-jarige jongeman heeft in Perth alles wat zijn hart begeert, behalve een vrouw aan zijn zijde. In Veel Liefs uit Holland hoopt hij nu dan ook de vrouw van zijn dromen tegen het lijf te lopen. Hij is op zoek naar een Nederlandse vriendin.

William Kolbrink in Veel Liefs uit Holland

William Kolbrink is te zien in Veel Liefs uit Holland. William is veertien jaar geleden naar Australië vertrokken waar deze expat nog altijd dolgelukkig is. William heeft met Australië echt een land gevonden waar hij zich thuis kan voelen. Hij zocht namelijk een plek waar hij vaak kan surfen en Australië werd de bestemming.

William heeft het nu dan ook prima voor elkaar in Australië, maar er ontbreekt wel nog iets. Hij heeft namelijk helemaal niemand waarmee hij zijn avonturen in Australië kan delen. Hij hoopt nu dan ook op een Nederlandse liefde.

William zoekt vriendin

In Veel Liefs uit Holland gaan we zien dat William Kolbrink op zoek gaat naar een vriendin. Hij zou het geweldig vinden als zij ook kan surfen, maar dat hoeft niet per se. Wat hij wel belangrijk vind, is dat ze eerlijk is, dat ze open kan zijn en dat hij met haar kan lachen. Uiteindelijk verlangt hij zelfs naar samenwonen en een gezin.

Zijn toekomstige vriendin moet er wel rekening mee houden dat William in het dagelijks leven een bezig bijtje is. Hij is kok in een café en werkzaam als zelfstandig timmerman. Om vijf uur begint hij met werken in het café en om één uur hoopt hij daar klaar te zijn. Vervolgens vertrekt hij naar het strand. Dat koken zou hij echter ook graag voor een vrouw doen. “Dat vind ik ook leuk om thuis te doen. Iemand een beetje in de watten leggen. En nieuwe gerechten proberen en daar samen van te kunnen genieten.”

William Kolbrink is te volgen via Instagram en Facebook.