Sterren op TV
House Rules

William en Maxime Team Oranje in House Rules

William en Maxime zijn Team Oranje in House Rules. William is 23 jaar oud en zijn vriendin Maxime is 22 jaar oud. Het stel woont in Den Bosch en mochten ze House Rules winnen, dan houden ze twee jaar hypotheekvrij wonen over aan hun deelname.

William en Maxime Team Oranje House Rules

William en Maxime zijn Team Oranje in House Rules. Dit team bestaat uit William die werkzaam is als vrachtwagenchauffeur en Maxime die in een delicatessenwinkel werkt. De twee hebbenb esloten om zich in te schrijven voor het programma om onder andere te laten zien dat ze voor elkaar door het vuur gaan.

Ook denken ze dat hun deelname aan het programma een leuk leerproces gaat zijn en dat ze veel gezelligheid eraan overhouden. Dat betekent echter niet dat de andere concurrenten hoeven te verwachten dat William en Maxime geen geduchte concurrenten zijn. Ze gaan toch zeker wel voor de winst en mocht ze de hoofdprijs van twee jaar hypotheekvrij wonen pakken, dan gaan ze het geld dat ze daarmee besparen in hun bruiloft stoppen.

William en Maxime als klussers

William en Maxime denken samen een goed klusduo te zijn. William is de grappige van de twee en iemand die zijn klusjes zo nu en dan nog weleens uit wil stellen. Maxime daarentegen is de eigenwijze van de twee, iemand die alles wil regelen en niet stil kan zitten. Het is dan ook duidelijk dat zij zich overal mee bemoeit, maar desondanks zijn William en Maxime ook een goed team samen waarbij hard werken centraal staat.

In hun eigen huis moet zeker nog wel wat gebeuren. Maxime vindt hun eigen huis wel gezellig en sfeervol, maar vooral op de bovenverdieping moet nog het één en ander gebeuren. In hun huis draait het volgens haar dan ook voornamelijk om de puntjes op de i te zetten.

De koppels in House Rules 2018: Roy en Corné | Jeroen en Annemartien | Leon en Renee | Mark en Irini