Sterren op TV
Willemijn boer Marnix Boer Zoekt Vrouw

Willemijn voor Marnix in Boer Zoekt Vrouw

Willemijn heeft voor Marnix uit Boer Zoekt Vrouw een brief geschreven. Toen ze zijn oproep zag, raakte ze eigenlijk al direct onder de indruk. Toch heeft het lang geduurd voordat Willemijn ook echt overging tot actie en haar gemaakte pakket daadwerkelijk naar de boer verstuurde. Het is echter maar goed dat ze dat gedaan heeft, want ze behoort inmiddels tot de dagdates van boer Marnix.

Willemijn voor Marnix in Boer Zoekt Vrouw

Willemijn doet voor Marnix mee aan Boer Zoekt Vrouw. De oproep van de boer ging haar niet in de koude kleren zitten, al twijfelde ze wel lange tijd of de twee wel écht bij elkaar zouden passen. “Ik betrapte mezelf er vooral op dat ik een glimlach om mijn mond kreeg toen ik zijn oproepje zag”, vertelde Willemijn al op de officiële website van Boer Zoekt Vrouw. “Wat ik als eerste dacht weet ik niet zo goed meer. Ik dacht wel oh jee! Die is net zo stronteigenwijs en tegendraads als ik soms kan zijn als ik een plannetje heb bedacht….”

Omdat Willemijn bang was dat hun karakters misschien ook wel zouden botsen, heeft het lang geduurd of ze haar brief wel echt moest sturen. “Op de laatste zaterdag heb ik mijn pakketje verstuurd. Ik heb nog wel even getwijfeld of ik het ook echt zou opsturen. Ondanks zijn pretogen, lieve lach en de vele overeenkomsten/interesses had ik wel twijfels of onze eigenwijze karakters niet te veel zouden botsen.”

Willemijn in BZV

Willemijn blijkt zelf ook zeker wel wat met het boerenleven te hebben. Met boer Marnix komt ze natuurlijk bij een vlees- en paardenfokkerij in Noord-Holland terecht, maar het boerenleven is ook voor haar niet nieuw. “Vanaf mijn 13e tot mijn 19e kwam ik bijna elke dag op een melkveebedrijf waar ik twee fjorden verzorgde en af en toe ook hielp op de boerderij. Een koe uit de sloot halen, hooien, helpen wanneer er een kalfje werd geboren, kalfjes voeren etc. Ik vond dat altijd heel leuk om te doen!”

Dat is echter nog niet alles, want Willemijn heeft zich ook echt verdiept in dieren. Zo volgde ze al de studie Dierenwetenschappen in Wageningen en is ze zelf na haar studie ook in de agrarische sector aan de slag gegaan. Ook heeft ze het nog even geprobeerd als ambtenaar, maar al snel kwam ze erachter dat ze liever op een boerderij te vinden is. In haar vrije tijd is Willemijn graag met haar paard bezig.