Sterren op TV
rachel-van-sas-martijn

Willem van Sas de man van Rachel van Sas (De Huismuts)

Willem van Sas is de man van Rachel van Sas, beter bekend als De Huismuts op haar sociale media. Naast haar job als influencer is Rachel van Sas ook te zien in de realityserie Het Wylde Pad, waarin ze samen met man Willem én goede vriend Martijn Manschot (Gierige Gasten) een vakantiepark op poten zet.

Willem van Sas de vriend van Rachel van Sas

Haar eigen achternaam is Siwaletti, maar nadat Rachel trouwde met Willem nam ze diens achternaam Van Sas over. Ze hebben samen een kindje genaamd Pip en een hond Dibbes, waarmee ze wonen in Amsterdam. Het bekendst werd Rachel van Sas als ‘De Huismuts’. Onder die naam houdt ze een zogenoemd babymama-lifestyleblog bij.

En het influencerschap blijkt aanstekelijk, want inmiddels doet ook haar man Willem van Sas aan vloggen en bloggen. Dit onder de naam Daddyhox. Als fulltime Youtuber vertelt Willem over alles wat er zich in zijn leven afspeelt. “Zo treed ik in de voetsporen van mijn vrouw die het al wat jaartjes doet”, vertelde Willem al eens op de website Kids en Kurken.

Rachel van Sas is De Huismuts, Willem van Sas is Daddyhox

Gelukkig heeft Willem van Sas naast het filmen nog genoeg tijd over voor het vaderschap. Over de rolverdeling samen met zijn vrouw Rachel van Sas legt hij uit: “Vanaf het begin af aan hebben wij eigenlijk alles samen gedaan. Ik werkte toen Pip geboren werd onregelmatige diensten en dan zorgde voor veel vrije tijd in de ochtenden en middagen. Flesjes, luiers, tandjes poetsen noem het allemaal maar op en verdelen het eigenlijk 50/50. Nu we allebei eigen ondernemer zijn hebben we nóg meer tijd samen en gaat de verdeling super voor ons.”

Rachel en Willem van Sas in Het Wylde Pad

Rachel en Willem van Sas zijn samen te zien in de realityserie Het Wylde Pad van NET5. Daarin gaan ze samen met goede vriend Martijn Manschot, bekend van het Youtube-account Gierige Gasten, samen een vakantiepark opzetten in Noordoost Friesland. Gaan ze daarin slagen? Hoe dan ook kunnen ze natuurlijk altijd op elkaars steun en liefde rekenen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel van Sas (@dehuismuts)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rachel van Sas (@dehuismuts)