Sterren op TV
Puck Moonen

Auteur: Senna Reimink

Datum: 20 juni 2016

Laatst Geüpdatet: 6 februari 2018

Wielrenster Puck Moonen is een echte babe

Puck Moonen is met haar twintig jaar nog erg jong, maar aan deze babe ontkom je anno 2016 niet meer. Wat betreft haar carrière als wielrenster timmert ze nog hard aan de weg, maar op internet is ze inmiddels al gepromoveerd tot knapste wielrenster van Nederland. Ongetwijfeld dat we nog veel van Moonen, die tot het team van Autoglas Wetteren CT behoort en zich nu twee jaar serieus met wielrennen bezighoudt, gaan horen.

Puck Moonen studeert ook

Puck Moonen timmert momenteel weliswaar hard aan de weg als wielrenster en hoopt daar in de toekomst ook haar brood mee te verdienen, toch is ze ook bezig met een plan B. Puck Moonen wil graag geneeskunde gaan studeren en om dat te bereiken is ze momenteel bezig met een voorbereidingsjaar. Daarin studeert ze zowel natuurkunde als scheikunde om klaar te zijn voor haar opleiding. In 2015 rondde Puck de vwo af aan het Jacob-Roelandslyceum. Daar had ze nog gekozen voor een profiel met Cultuur en Maatschappij. Duidelijk is in ieder geval dat het hier gaat om een babe met de beauty en de brains.

Heeft Puck Moonen een vriend?

Voor de liefhebbers die geïnteresseerd zijn geraakt in Puck Moonen, is er slecht nieuws te melden. Deze jonge dame is namelijk dolgelukkig met haar vriend. Sinds november 2015 heeft Puck een relatie met de één jaar jongere Eli Iserbyt. Het stel leerde elkaar kennen via een collega van Moonen. Na contact via Instagram en Facebook ontstond het eerste afspraakje en de rest is inmiddels geschiedenis.

Iserbyt is overigens geen onbekende in de wielerwereld. De achttienjarige Belg is een groot talent en werd zelfs de jongste wereldkampioen veldrijden bij de beloften ooit. Buiten zijn carrière als wielrenner studeert ook Eli nog. De Belg studeert rechten. Puck en Eli gaan binnenkort ook samenwonen. “We gaan samenwonen in Kuurne, in de wijk achter brouwerij De Brabandare”, vertelde de wielrenner aan Het Nieuwsblad.

Wil je Puck Moonen volgen? Dat kan via Twitter, Instagram en Facebook.