Sterren op TV
Eglantine-Flore Aguilar scharrel Timothy Fosu Mensah

Wie is de vriendin van Timothy Fosu Mensah?

Wie is de vriendin van Timothy Fosu Mensah? De ster van de verdediger van Bayern Leverkusen is rijzende, maar heeft hij ook een knappe vriendin?

Fosu Mensah haalde de Engelse tabloids

We mogen aannemen dat Fosu Mensah momenteel single is. Dat betekent echter niet dat er ook geen vrouwen in het leven van de voetballer aanwezig zijn. Een tijdje geleden kwam hij namelijk in opspraak toen model Eglantine-Flore Aguilar contact opnam met de diverse Britse roddelbladen. De Nederlandse vleugelverdediger zou de dame gesmeekt hebben om een triootje te ondernemen met een van zijn medespelers.

Aguilar claimt in gesprek met de The Sun onder andere. “Hij stuurde me: ‘Kun je twee tegen één ook aan? Twee donkere mannen.’ Zo ging het een tijdje door, op Instagram maar ook via WhatsApp. Op mijn verjaardag stuurde hij me ook een bericht. Vervolgens smeekte hij me ook op naaktfoto’s, maar daar begon ik niet aan. Hij wilde zo graag een trio met mij en Anthony Martial.”

Een vriendin voor Fosu Mensah?

Het lijkt er niet op dat Fosu Mensah veel succes heeft gehad met zijn ondernemingen bij Eglantine-Flore Aguilar. Veel beter gaat het momenteel met zijn voetbalcarrière. In het seizoen 2017-2018 is de Nederlander door United uitgeleend aan Crystal Palace, waar hij aan het grote werk in de Premier League mag ruiken.

Ook werd de verdediger al opgeroepen door bondscoach Dick Advocaat voor het Nederlands elftal. In het Stade de France maakte hij zijn debuut tegen Frankrijk (4-0 verlies voor Oranje). Het is nu dus nog zoeken naar een vriendin voor Fosu Mensah.

Eglantine-Flore Aguilar kun je volgen via Instagram, Timothy Fosu Mensah volg je ook via Instagram.

Een bericht gedeeld door Efa (@efa_af) op

Een bericht gedeeld door Efa (@efa_af) op

Een bericht gedeeld door Efa (@efa_af) op