Sterren op TV
The Masked Singer Oud en Nieuw

Wie is het Vuurwerk in The Masked Singer Oud en Nieuw?

Wie is het Vuurwerk in The Masked Singer Oud en Nieuw? Na het grote succes van de eerste twee seizoenen van The Masked Singer heeft RTL ervoor gekozen om op oudjaarsavond een speciale Oud en Nieuw-special te lanceren. Voor de aflevering op oudjaarsavond maken we kennis met vijf nieuwe BN’ers die ervoor gekozen hebben om een pak aan te trekken. Door alleen naar hun stem te luisteren terwijl ze zingen zal het Nederlandse publiek erachter moeten komen wie er in de pakken verstopt zitten. Ondertussen worden er ook de nodige hints uitgedeeld om een handje te helpen. Maar wie is toch het Vuurwerk in The Masked Singer Oud en Nieuw?

Wie is het Vuurwerk in The Masked Singer Oud en Nieuw?

Al met al kunnen we stellen dat 2020 toch een bijzonder jaar is geworden. Mede door de uitbraak van het coronavirus is het jaar voor velen niet gelopen zoals gehoopt. Als één BN’er er toch een bijzonder jaar op heeft zitten, dan is dat wat ons betreft wel Ron Boszhard. Hij keerde als vuurwerk terug in het jubileumseizoen van Wie is de Mol? en het zou ons dan ook niets verbazen als uitgerekend Ron verstopt zit in dit flamboyante pak.

Jurylid Carlo Boszhard is de afgelopen seizoenen van The Masked Singer al vaker aan het twijfelen gebracht door zijn collega’s. Zo vermoedden andere juryleden al meerdere keren dat ditmaal echt zijn broer mee zou doen aan het programma. Het zou ons niets verbazen als RTL voor een speciale Oud en Nieuw aflevering nu toch gekozen heeft om broer Ron op te trommelen. Het werd een andere bekende van Carlo.

Een bloemetje!

Uiteindelijk wist Carlo namelijk als enige de juiste BN’er te kiezen, al was dat meer geluk dan wijsheid. Eén van de hints gaf misschien wel de doorslag. Er lag namelijk een bloemetje, die verwees naar Het Spijt Me. En dan kom je uiteraard maar bij één dame uit het televisievak terecht!

Caroline Tensen het Vuurwerk in The Masked Singer

Niemand minder dan Caroline Tensen is namelijk het Vuurwerk in The Masked Singer. Met een fabelachtig pak wist ze iedereen te verrassen met haar zangstem. De jury bleef zo goed als verbijsterd achter en had de hints maar nauwelijks opgepakt.