Sterren op TV

Wie is de vrouw van rapper BOEF?

Misschien wel Nederlands  meest bekende rapper van dit moment, Boef. Vrijdag 17 februari 2023 gooide hij zijn nieuwe album “luxeprobleem” online. Andere nummers van dit album die hij al eerder uitbracht zijn viraal gegaan! Met zo’n 846.000 spotify streams heeft hij het record verbroken van meest gestreamde track van Nederland. Met het nummer “herinnering”, gemaakt met rapper Lil Kleine. Overigens verbrak hij zijn eigen record nadat hij met het nummer “ Tout Est Bon” 679.000 streams haalde. Op 13 januari 2022 postte Boef een foto samen met zijn pasgeboren dochter, maar wie is de moeder?

Relatiestatus van Boef

Boef maakte op 13 januari 2022 bekend dat hij een dochter heeft gekregen. Deze is op 1 januari 2022 geboren en leeft momenteel een anonieme opvoeding. Sofiane, de echte naam van Boef laat weten dat hij zijn kind in anonimiteit wil laten opgroeien en haar zelf de keuze laat maken om in bekendheid te leven. Hij vraagt iedereen om begrip te hebben voor de situatie. Ook geeft hij aan verder geen post hier meer over te maken, en vragen over media hierover niet te beantwoorden.

Eerder had boef een relatie met Selma Omari. De vlogster was al meerdere keren gespot met de rapper en dit deed een belletje rinkelen bij fans. In september 2019 maakten de twee bekend dat ze een relatie hadden. Ze waren zelfs al verloofd, maar de trouwdag kwam er nooit. Want Selma liet op haar socials weten dat de relatie met Sofiane over was.

Boef gaf later in een interview bij FunX aan: “sinds het moment dat het uit is, hebben we geen contact meer. Ik gun haar het beste en ik hoop dat ze mee dat ook gunt”. Een periode hierna was Boef single en gaf hij aan blij hiermee te zijn. Hij wou even rust in zijn leven, toch had hij wel een kinderwens. 

En dat kind is er ook gekomen. Helaas voor nieuwsgierige fans deelt Boef verder niks over zijn vrouw en kind.

© Instagram

Boef slecht in het nieuws

Rapper Boef lijkt het tegenwoordig allemaal op de rit te hebben, maar dit was niet altijd zo. In 2016 kwam Boef meerdere malen slecht in het nieuws omdat hij agenten zou hebben beledigd en jongeren hebben aangezet om te knokken. In deze tijd vlogde hij zijn dagelijks leven. Hij werd uitgenodigd om aan te schuiven bij RTL Late Night. Hier ging hij in discussie met onder meer John van de Heuvel.

Ook kwam Boef in begin 2018 heftig in het nieuws. De rapper werd op 31 december 2017 meegenomen door een groepje meiden nadat hij autopech had. Hij liet weten dat hij door “drie kechs” werd gebracht. Boef kreeg hier kritiek op en vertelde vervolgens ook dat meiden die s’nachts in een club staan met korte rokjes en alcohol “kechs” zijn. Na dit filmpje kreeg de rapper bakken met haat over zich heen over zijn onrespectheid naar vrouwen.

Boef kwam op 21 januari met zijn nummer Antwoord, waarin hij zijn excuses aanbood over zijn gedrag. Het lijkt erop dat Boef zichzelf heeft verbeterd en komt tegenwoordig alleen nog maar goed in het nieuws en is extreem gul naar zijn fans toe. 

© Instagram