Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 13 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 11 maart 2023

Wie is de vriendin van zanger Flemming?

Flemming Freddie Viguurs is tegenwoordig niet meer weg te denken van de hitlijsten. Met nummers als Automatisch, Amsterdam en Paracetamollen is hij HET gezicht van de Nederlandse muziekindustrie. De inmiddels 26-jarige muzikant deelt het podium met onder meer Emma Heesters en Ronnie Flex. Maar hij Flemming ook een vriendin?

Heeft Flemming een vriendin?

Hij doet er erg geheimzinnig over en zelfs bekende Nederlanders beweren dat hij verliefd is. Maar Flemming heeft er nog niks over losgelaten. Volgens Juiche Channel en juice kanalen van Yvonne Coldeweijer kan het niet anders! Flemming heeft een vriendin. Zo zou hij samen met ene Jeanne Elferink gespot zijn. Maar hij wil er niks van weten en weigerde een vraag bij RTL Boulevard over zijn verliefdheid.

© Instagram

De carrière van Flemming

In 2015 dropte zijn eerste single die in de top 10 Itunes eindigde genaamd Digital Age. Het jaar erop besloot hij mee te doen met de GielsTalentenJacht van Giel Beelen. Hij schreef een nummer die vervolgens op de 19e plek in de top 40 belandde. Alleen zijn echte doorbraak was in september 2021 toen het nummer Amsterdam uitkwam. Deze singel belandde maar liefst op de 7e plek in de hitlijsten. Hierna had hij samenwerkingen met andere BN’ers zoals Ronnie Flex en Emma Heesters.

© Instagram