Sterren op TV
Pierre Gasly vriendin

Wie is de vriendin van Pierre Gasly?

Wie is de vriendin van Pierre Gasley? voor een paar jaar geleden leek het liefdesleven van Pierre nog erg rustig. Maar in 2018 kwam hier verandering in, toen werden Pierre en Caterina Masetti Zannini een koppel. Helaas heeft deze relatie zo’n 3 jaar stand gehouden. Want in augustu ’21 postte Caterina een foto met een andere coureur. Tegenwoordig is Gasley gelukkig met de schoonheid Katerina Berezhna.

Pierre Gasly in 2017

Pierre Gasly lijkt tot op heden nog niet echt bezig te zijn met een vriendin. Niets wijst erop dat racefanaat een vriendin aan zijn zijde heeft staan. Zijn social media-kanalen zijn volledig vrij van vrouwen en ook daarbuiten is niets bekend over een liefde voor Pierre Gasly.

Zelf is hij ook niet echt op zoek naar ‘de ware’. “Ik ben nog maar 21. Ik geloof wel in liefde op het eerste gezicht. Over een jaar of tien zullen we weten of dat waar is”, laat hij nuchter weten. Zijn gedachten gaan gewoon ergens anders heen. “Naast racen speel ik graag voetbal met vrienden. Daarnaast bezoek ik ook veel wedstrijden van Paris Saint-Germain. Ik moedig graag een vriend aan die er speelt.”

Carrière Pierre Gasly richting Formule 1

De racecarriére van Pierre staat nog redelijk in de kinderschoenen. Toch heeft hij al veel ervaring opgedaan. Het begon voor hem allemaal bij het karten in 2006. Daarna heeft hij in verschillende racecompetities reden zoals de Formula Renault 3.5, de Formula E en de GP2.

Na twee jaar als testrijder gereden te hebben voor Red Bull Racing, maakte hij in september 2017 zijn debuut in de Formule 1. Dit deed hij voor het team van Toro Rosso. Ook in 2018 blijf hij rijden voor dit team. Met 18 WK-punten staat hij op het moment van schrijven op een elfde positie.