Sterren op TV
Nyck de Vries vriendin

Wie is de vriendin van Nyck de Vries?

Wie is de vriendin van Nyck de Vries? Dat is iets wat veel mensen willen weten, maar waarover hij eigenlijk nooit echt duidelijk is geweest. Het liefdesleven van Nyck de Vries is al een tijdje aan de gang. Zo gaat hij al een aantal jaar samen met Eva Bruggenwirth.

Wie is de vriendin van Nyck de Vries?

De kans leek groot dat Nyck momenteel vrijgezel is, aangezien er niets bekend is over een vriendin. Het is hierdoor aannemelijk dat Nyck zich momenteel eerst wil richten op zijn sportcarrière en een stoeltje wil bemachtigen in de Formule 1. Hij heeft al zelfs een race mogen invallen voor zijn zieke collega.

Niet alleen Nyck is de laatste tijd in het nieuws geweest. Ook zijn zusje Seychelle, die hij zelf liever ‘Seys’ noemt, kan niet buiten de media blijven. Ze zou gezien zijn met niemand minder dan Max Verstappen, maar serieuze vormen nam die relatie nooit aan. Wel heeft de zus van Nyck de Vries een relatie met een andere concurrentie, namelijk George Russell.

© Instagram

Nyck de Vries carrière

Nyck de Vries is een Nederlandse autocoureur, die uitkomt in de Formule 2 voor het team van Prema Powerteam. Tevens maakt hij onderdeel uit van het talentprogramma van Formule 1-renstal McLaren.

Voor veel autocoureurs geldt: ze zijn begonnen in het karten. Ook bij Nyck is dit het geval. Zo werd hij in 2011 eerste in de KF1-klasse. Al van jongs af aan richt hij zich vol op zijn carrière. Hij studeerde altijd thuis, zodat hij zich nog meer kon richten op het racen.