Sterren op TV
Juan Martin del Potro vriendin

Wie is de vriendin van Juan Martin del Potro?

Wie is de vriendin van Juan Martin del Potro? Juan Martin del Potro lijkt een vrijgezel bestaan te leiden. Of hij moet het natuurlijk goed verborgen kunnen houden, maar momenteel lijkt hij single te zijn. Sinds zijn break-up met Jimena Baron lijkt het stil op liefdesgebied voor Del Potro. Toch blijkt hij al een aardig lijstje met exen verzameld te hebben.

Jimena Baron en Julia Rohden ex Juan Martin del Potro

Jimena Baron is de ex-vriendin van Juan Martin del Potro. Baron is een Argentijnse actrice en zangeres die al in diverse tv-shows haar opwachting heeft mogen maken. Ze maakte haar debuut in de serie Gasoleros. Hiervoor won ze een Martín Fierro Award voor beste kind-actrice. Eerder heeft Baron al een relatie gehad met voetballer Daniel Osvaldo, met wie ze een zoon heeft. Ze was van april 2017 tot februari 2018 de vriendin van Del Potro.

Julia Rohden was in het verleden de vriendin van Del Potro. Deze Argentijnse schone is geboren op 28 december 1994. Het model had in 2013 een relatie met de professioneel tennisser. Ondanks dat ze een stelletje waren, was ze niet vaak te bewonderen bij zijn tenniswedstrijden.

Stephanie Demner en Lola Bezerra ook exen Del Potro

Kort voor Julia Rohden heeft Del Potro nog een model als ex-vriendin, Stephanie Demner. Demner is model en influencer op social media. De twee hebben van 2010 tot 2012 een relatie gehad.

In 2009 hield Del Potro het niet lang uit met zijn vriendinnen. Het succes in zijn carrière leek hem iets te veel te worden. Hij had namelijk drie vriendinnen: Lola Bezzera (model) Luciana Salazar (model) en Camila Velasco (actrice). Vandaag de dag lijkt de toptennisser als vrijgezel door het leven te gaan.