Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 11 februari 2023

Laatst Geüpdatet: 11 februari 2023

Wie is de vriendin van Dave Roelvink?

Jazzlyn Dusoswa is de vriendin van Dave Roelvink, bekend als zoon van zanger Dries Roelvink. Ook hij heeft hij meegedaan aan realityprogramma als “ff geen geen cent te makken” en “De Roelvinkjes passen op de winkel”. Jazzlyn en Dave zijn na een breuk in 2015 toch weer bij elkaar gekomen, en hebben een zoon gekregen!

Inhoudsopgave

Wie is Jazzlyn Dusoswa?

Jazzlyn Dusoswa is de vriendin van de welbekende Dave Roelvink. De twee hadden al eerder een relatie maar besloten in 2015 uit elkaar te gaan. Er is niet veel bekend over Jazzlyn. Ze is niet achtief op social media, ze blijft het liefst buiten de spotlights. Wel, post Dave foto’s samen met zijn geliefde. Jazzlyn is op 30 oktober 2021 trotse moeder geworden van zoon Dean Roelvink.

© Instagram

Dave en Jazzlyn

In het verleden hebben Dave en Jazzlyn al een relatie gehad. In 2015 beëindigden de twee helaas de relatie die 2 jaar lang duurde. Hierna is Dave een tijd gelukkig geweest met advocate Julia Mekkes.

Julia, was onder andere te zien in het SBS programma “ff geen cent te makken”, waarin de familie Roelvink een maand lang in een Haagse tuindorp met een minimaal budget moesten overleven. Deze relatie hield ook niet stand. In augustus 2020 maakte Dave op Instagram bekend dat hij weer samen met Jazzlynn was. In april 2021 verraste Jazlynn zijn liefde met het nieuws dat ze zwanger was!

En in Oktober 2021 was het dan zover. Dean Roelvink werd geboren en papa Dave werd er emotioneel van. In maart 2022 verscheen dan ook het realityprogramma “Daddy Dave”. Waarin het leven wordt vastgelegd van het pasgeboren kind en zijn trotse ouders.

© Instagram

Dave Roelvink

Dave is niet altijd een lieve jongen geweest. Zo is hij meerdere keren de fout in gegaan. De zoon van Dries Roelvink is zelfs meerdere keren van zijn bed gelicht door de politie.

In het programma “de Roelvinkjes” was te zien hoe moeilijk zijn familie het ermee had. Ook tijdens deze opnames werd Dave uitgenodigd bij RTL Late Night. In 2018 werd Dave nog klemgereden door de politie nadat hij met alcohol achter het stuur zat.

Hiervoor heeft hij een taakstraf van 40 uur gekregen. Dave was al een gewaarschuwd, omdat hij 3 jaar ervoor zijn rijbewijs ook moest inleveren.

In juni 2020 schrikt Nederland opnieuw van een auto ongeval met betrekking tot Dave. Hij heeft de auto van Mo Bicep total loss gereden toen Dave door Amsterdam reed. Mo, maakte hier een video over en belde met Dave. Echter is de vriendschap er niet minder op geworden. Want toen Mo zijn nieuwe kookboek onthulde mocht Dave als eerste proeven van zijn kookkunsten. 

© Instagram