Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 5 februari 2023

Laatst Geüpdatet: 11 februari 2023

Wie is de vriendin van Chaid Charrak (dutchperfomante)?

Samantha Charrak is de vriendin van Chahid, die bekend staat van zijn YouTube- en Instagram-account ‘Dutchperfomante’. De twee zijn al zo’n 14 jaar samen en zijn al 12 jaar getrouwd. Chahid heeft samen met zijn compagnon een eigen sanitair bedrijf: Tegeldepot.

De ondernemer werd een bekend gezicht op social media toen hij in een video van Don de Jong kwam. De ouders van Don wouden al jarenlang een nieuwe badkamer maar door financiële redenen kwam deze er maar niet. Chahid wou hier graag bij helpen en heeft de ouders een gloednieuwe badkamer gegeven.

© Instagram

Chahid Charrak

Chahid Charrak heeft sinds ze 19e een eigen bedrijf. Met zijn bedrijf TegelDepot verkoopt de ondernemer badkamers en tegels in het hogere segment. Over het hele land heeft het bedrijf meerdere vestigingen. De ondernemer is in korte tijd erg bekend geworden, omdat hij te zien was in meerdere video’s van grote YouTubers. De tegelboer is goed bevriend met Gio Latooy.

© Instagram

Samantha Charrak

Chahid heeft samen met zijn 33-jarige vrouw vier prachtige kinderen. Luciano, Mylana, Giovanny en Verginio zijn de kinderen van het stel. Ook de kinderen van Chahid worden steeds bekender. Ze zijn namelijk, regelmatig te zien in de video’s van Don de Jong en Enzo Knol. Het gezin woont in een prachtige villa en heeft een mooi leven voor zich.

© Instagram