Sterren op TV
The Masked Singer Oud en Nieuw

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 december 2020

Laatst Geüpdatet: 1 januari 2021

Wie is De Sneeuwpop uit The Masked Singer Oud en Nieuw?

Wie is De Sneeuwpop uit The Masked Singer Oud en Nieuw? RTL heeft met The Masked Singer goud in handen. Het Nederlandse tv-programma is al twee seizoenen een groot succes en het is dan ook niet heel verrassend dat RTL4 ervoor gekozen heeft om een speciale oudjaarsspecial te lanceren van het programma. Daarvoor zijn vijf BN’ers gestrikt die verstopt in een prachtig kostuum hun zangkwaliteiten ten gehore brengen. Maar wie zit er verstopt in het pak van De Sneeuwpop?

Wie is De Sneeuwpop uit The Masked Singer Oud en Nieuw?

Wie is De Sneeuwpop uit The Masked Singer Oud en Nieuw? Wat ons betreft is dit meteen de lastigste deelnemer aan de oudjaarsspecial. Van de meeste kostuums kunnen we al wat nuttige voorspellingen doen, maar De Sneeuwpop heeft het ons niet makkelijk gemaakt. Toch kunnen we duidelijk niet om één naam heen. Zou het namelijk niet geweldig zijn als de BN’er die in dit pakt verstopt zit, zich eigenlijk best wel goed voelt in het pak?

Frans Bauer is De Sneeuwpop in The Masked Singer

Al snel wordt tijdens het optreden duidelijk dat het om Frans Bauer gaat die zich heeft verkleed als sneeuwpop. Zijn stem is niet te missen, ook al zingt hij in het Engels. En eerder deed zijn vrouw Mariska al mee aan het programma, waardoor de cirkel rond was. Alle mooie theorieën over een de hoed van de sneeuwpop (is het Rob Dekay met zijn bekende hoed uit Wie is de Mol?) of is het misschien wel Olav Mol (een verwijzing naar Olaf uit Frozen). Nee dus, het was Frans Bauer!